Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
01.02.2023, 00:51
Dzisiaj byl malutki tescik ale dziala tak jak powinna dzialac trojka, sniff boli ale wjezdza praktycznie od razu, imo speed/eufo na przewage speed ale tez nie bardzo mam z czeo to eufo wywalic wiec prosze nie brac w ciemno tej opinii, co najwaznjsze bardzo aktywny sprzet, przepasc pomiedzy tym sortem a tym na O
04.02.2023, 03:24
Sort jest nowy, na kolumbijskich regałach zawitał stosunkowo niedawno, z wyglądu nie przypominał mi na pierwszy rzut oka starego dobrego pabla, dzięki czemu całkiem przyjemnie zrobiłem się w chuja myśląc ,że to będzie ten nowy Omikron.
I teraz najlepsze
Myśląc,że to virus i mając gdzieś z tyłu głowy pierwsze opinie, na pierwszy strzał poszło około 200mg węża w nosa, by po jego spływie załadować łyżką do japy coś koło 0,8gr.
Tak, 0,8 grama
Jak to się kurwa załadowało....usiadłem.
Chociaż bardziej właściwe określenie to zdążyłem usiąść.
Nogi jak z waty i przezajebiste falowanie obrazu. Banan na mordzie i zalew pulsująco narastającego gorąca, po czym nastąpił wyrzut sero, lecz nie jakoś specjalnie wysoko.
W tym stanie "zawiesiło" mnie na jakiś czas i czułem jak klatkę piersiową niewidoczna siła dociska do łóżka, na którym ległem.
Specjalnie użyłem określenia "na jakiś czas" bo bardzo wyraźnie wjechało dziwne choć przyjemne poczucie bezczasowości.
A, że akcja miała miejsce w szerszym gronie podczas domówki urodzinowej, na pytania znajomych o me samopoczucie, jedyne co byłem w stanie wydusić to bełkoczące "Taaaaa"😁
Ślina, która zbierała się w gębie skutecznie utrudniała mi normalne wysłowienie się, co musiało wyglądać przekomicznie 🤣
Faza puszczała powolnym tempem i ciężko jest określić chociażby peek.
Ewidentnie załapałem zawiechę
Z obecnych wtedy sześciu osób, wraz ze mną temat testowały trzy, i widząc stan w jaki wpadłem po tej bombie, każdy twardo nastawiony na sniff. Hehe
Do połowy 10-cio gramowego worka testy wspólnie ze znajomymi, po czym z resztą tematu nad ranem wylądowałem w domu i kontynuowałem już samotnie.
(Feedback od znajomych bardzo pozytywny przy ich dawkach w granicach 80-100mg)
Pod koniec wora doświadczyłem dokładnie tego , o czym pisze DissoEnjoyer czyli całkiem realne poświaty i kształty w zacienionych miejscach, co wydawało się conajmniej kurwa dziwne gdy w rosnącym żywopłocie dostrzegłem faceta w zielonym drelichu😎
W sumie, dopiero ta spójność zbiła mnie z tropu, że to virus
I absolutnie nie były to schizy spotykane po hexie czy alfie, o nie.
To było coś całkiem innego, jakby realne kształty, które znikały przy każdej próbie wpatrzenia się.
No pizda w chuj.
Minimalna zwała i wyjebane w kosmos wrażenia po tej turbodawce, spowodowały poczucie jakbym trójkę odkrywał na nowo.
Dziwne aczkolwiek bardzo pozytywne wrażenia oraz zdecydowanie wysokie noty tego sortu🤘
Foto zamieściłem wcześniej w dziale głównym.
Każdy powinien tego spróbować.
I teraz najlepsze
Myśląc,że to virus i mając gdzieś z tyłu głowy pierwsze opinie, na pierwszy strzał poszło około 200mg węża w nosa, by po jego spływie załadować łyżką do japy coś koło 0,8gr.
Tak, 0,8 grama
Jak to się kurwa załadowało....usiadłem.
Chociaż bardziej właściwe określenie to zdążyłem usiąść.
Nogi jak z waty i przezajebiste falowanie obrazu. Banan na mordzie i zalew pulsująco narastającego gorąca, po czym nastąpił wyrzut sero, lecz nie jakoś specjalnie wysoko.
W tym stanie "zawiesiło" mnie na jakiś czas i czułem jak klatkę piersiową niewidoczna siła dociska do łóżka, na którym ległem.
Specjalnie użyłem określenia "na jakiś czas" bo bardzo wyraźnie wjechało dziwne choć przyjemne poczucie bezczasowości.
A, że akcja miała miejsce w szerszym gronie podczas domówki urodzinowej, na pytania znajomych o me samopoczucie, jedyne co byłem w stanie wydusić to bełkoczące "Taaaaa"😁
Ślina, która zbierała się w gębie skutecznie utrudniała mi normalne wysłowienie się, co musiało wyglądać przekomicznie 🤣
Faza puszczała powolnym tempem i ciężko jest określić chociażby peek.
Ewidentnie załapałem zawiechę
Z obecnych wtedy sześciu osób, wraz ze mną temat testowały trzy, i widząc stan w jaki wpadłem po tej bombie, każdy twardo nastawiony na sniff. Hehe
Do połowy 10-cio gramowego worka testy wspólnie ze znajomymi, po czym z resztą tematu nad ranem wylądowałem w domu i kontynuowałem już samotnie.
(Feedback od znajomych bardzo pozytywny przy ich dawkach w granicach 80-100mg)
Pod koniec wora doświadczyłem dokładnie tego , o czym pisze DissoEnjoyer czyli całkiem realne poświaty i kształty w zacienionych miejscach, co wydawało się conajmniej kurwa dziwne gdy w rosnącym żywopłocie dostrzegłem faceta w zielonym drelichu😎
W sumie, dopiero ta spójność zbiła mnie z tropu, że to virus
I absolutnie nie były to schizy spotykane po hexie czy alfie, o nie.
To było coś całkiem innego, jakby realne kształty, które znikały przy każdej próbie wpatrzenia się.
No pizda w chuj.
Minimalna zwała i wyjebane w kosmos wrażenia po tej turbodawce, spowodowały poczucie jakbym trójkę odkrywał na nowo.
Dziwne aczkolwiek bardzo pozytywne wrażenia oraz zdecydowanie wysokie noty tego sortu🤘
Foto zamieściłem wcześniej w dziale głównym.
Każdy powinien tego spróbować.
Metamorfoza
04.02.2023, 22:31
Tego nowego pabla jeszcze nie próbowałem, ale idzie większe zamówienie póki trwa promocja. Recenzje mnie przekonały
05.02.2023, 13:44
Maly update po locie, temat oceniam na 9/10, moja dziewczyna rowniez byla zadowolona i ze tak powiem bardzo jej weszlo na libido
12.02.2023, 11:59
Recenzja
Kondycja fizyczna 6/10 po ok. 12h pracy.
Moja tolerancja jest już wysoka.
Sniff ok. 0,1 g. Wejścia guzzmana nie ma niestety (każdy wie o czym piszę). Stosunek euforii do speeda oceniam na 50/50. 5g pozwoliło na zabawę przez 48h. Nie dorzucać za często i dużo bo wtedy pojawiają się paranoje i zawiechy. Mniejsze dawki co ok 2h. Zażyte oralnie w zdecydowanie większych porcjach działa zupełnie inaczej. Wyostrza się wzrok, słuch, kolory są bardziej barwne. Ta trójka blokuje chęć sięgania po alkohol. Stosunek ceny do jakości oceniam na 10/10. Za samą jakość i działanie należy się solidne 8/10.
Kondycja fizyczna 6/10 po ok. 12h pracy.
Moja tolerancja jest już wysoka.
Sniff ok. 0,1 g. Wejścia guzzmana nie ma niestety (każdy wie o czym piszę). Stosunek euforii do speeda oceniam na 50/50. 5g pozwoliło na zabawę przez 48h. Nie dorzucać za często i dużo bo wtedy pojawiają się paranoje i zawiechy. Mniejsze dawki co ok 2h. Zażyte oralnie w zdecydowanie większych porcjach działa zupełnie inaczej. Wyostrza się wzrok, słuch, kolory są bardziej barwne. Ta trójka blokuje chęć sięgania po alkohol. Stosunek ceny do jakości oceniam na 10/10. Za samą jakość i działanie należy się solidne 8/10.