Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
17.02.2023, 09:33
Nie widzę nigdzie takiego wątku więc zakładam.
Ile trwała wasza najdłuższa przerwa od RC?Jak sobie z tym radziliście?Moja trwała 4 miesiące.Nie przebywałem w żadnym ośrodku.Tylko zażywałem benzo i to dość w sporych ilościach.A jak u was to wyglądało?Opowiadajcie może komuś na przyszłość się przyda
Ile trwała wasza najdłuższa przerwa od RC?Jak sobie z tym radziliście?Moja trwała 4 miesiące.Nie przebywałem w żadnym ośrodku.Tylko zażywałem benzo i to dość w sporych ilościach.A jak u was to wyglądało?Opowiadajcie może komuś na przyszłość się przyda
17.02.2023, 10:01
"Tylko benzo" czyli nie przerwa
Plus jeśli to były wakacje od stymulantów, a brałeś w ich trakcie benzo, to trochę taka przerwa na nic - benzodiazepiny drastycznie spowalniają regenerację dopaminy, serotoniny, itd.
Plus jeśli to były wakacje od stymulantów, a brałeś w ich trakcie benzo, to trochę taka przerwa na nic - benzodiazepiny drastycznie spowalniają regenerację dopaminy, serotoniny, itd.
17.02.2023, 10:26
nie pamiętam xD
dużo przerw w niedalekich odstępach
dużo przerw w niedalekich odstępach
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
17.02.2023, 10:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2023, 10:42 przez Lifeisbrutal.)
horsii Chodziło mi bardziej o przerwę od ćpania stimów czy euforyków.Głowny nacisk był na euforyki.Benzo w to nie wliczałem.W tamtym momencie było dla mnie najważniejsze przetrwać.Ale teraz jest okej benzo raz na jakiś czas. @"PUDZILLA" Ważne,że wgl były te przerwy🙂
17.02.2023, 10:58
w poniedziałek wrzuciłem 2x 100mg cmc z miasta a nie brałem 13 tygodni
dyso to juź 8. tydzień nie biore
kodeiny przynajmniej miesiąc
tylko trawe pale codziennie i piwkuje czesto
duzo przerw w krotkich odstepach
dyso to juź 8. tydzień nie biore
kodeiny przynajmniej miesiąc
tylko trawe pale codziennie i piwkuje czesto
duzo przerw w krotkich odstepach
get
over
it
over
it
17.02.2023, 11:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2023, 11:04 przez Lifeisbrutal.)
Trawa nie jest aż taka zła.Swojego czasu potrafiłem jarać bardzo dużo aż za dużo bym powiedział.Ale ładne przerwy robisz jeśli piszesz całkiem poważnie 🙂
Rok czasu. To było jeszcze podczas mojego kilkuletniego związku. I powiem szczerze, że to był najlepszy czas w nim. Ćpałem od początku, później zaczęło się psuć coś to przestałem na ten rok i znowu zacząłem. I też przez to się rozpadł co by nie było mimo, że nie ćpałem jakoś oporowo, ale nie ma wątpliwości, że dragi to nie jest dobra rzecz na dłuższą metę i szkodzą prędzej czy później jak się człowiek nie opamięta.😇
17.02.2023, 17:47
Moja grubo całe życie bo rc nie uzywam i nie używałem oprocz razu. Jedynie smoczylo sie maczanki ale od 7 lat lekko czysty. A co do przerwy to szczury niegdy jej nie maja hahaha ich cel w życiu to przyjść do Szydiego i zostawić becel za alficzke
17.02.2023, 21:16
Ja np przerwy to mam co jakis czas w trzezwosci. Takze wszystko jest relatywne. Wystarczy brac okazjonalnie
YOUR ATTORNEY
Z jakies 2 lata przerwy pozniej rok w ciągu, pozniej znowu jakies 1.7 roku i dalej co 2-3 miesiace w ktoryms tygodniu tylko wezme ;d a na codzien to jaranie, juz bez piwka nawet. zdarza sie jaranie na weekendy tylko ;p
+ Infuś.pvp