Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fentermina / Sibutramina
18.02.2023, 17:03
Hej!
Już jakiś czas temu wypadłam z obiegu...
Powoli zaczynam nadrabiać zaległości ale jeszcze nie natrafiłam na żadnej stronie na powyższe substancje. Może ktoś gdzieś widział i da jakieś namiary. Będę wdzięczna
Już jakiś czas temu wypadłam z obiegu...
Powoli zaczynam nadrabiać zaległości ale jeszcze nie natrafiłam na żadnej stronie na powyższe substancje. Może ktoś gdzieś widział i da jakieś namiary. Będę wdzięczna
18.02.2023, 22:05
Beeniepatu naćpałeś się czy o co Tobie chodzi?
Nie widzę, żebym wrzucał jakieś porady itd., itp.
Przeczytaj jeszcze z 3 razy posta może.
Nie widzę, żebym wrzucał jakieś porady itd., itp.
Przeczytaj jeszcze z 3 razy posta może.
18.02.2023, 22:09
To Ty jestes chyba nacpany. Autor pyta o dostepnosc substancji. Ty, czyli Kajabuza odpowiada: adipex zawiera fentermine.
Chyba jasnym jest, ze odpowiadasz autorowi, czy nie? Chyba, ze nie odpowiadasz. No to wtedy bardzo przepraszam.
PS. To powatpiewanie o Twa trzezwosc jest oczywiscie figura stylistyczna. Wszyscy Cie znamy, i nie mamy takich watpliwosci.
Chyba jasnym jest, ze odpowiadasz autorowi, czy nie? Chyba, ze nie odpowiadasz. No to wtedy bardzo przepraszam.
PS. To powatpiewanie o Twa trzezwosc jest oczywiscie figura stylistyczna. Wszyscy Cie znamy, i nie mamy takich watpliwosci.
YOUR ATTORNEY
19.02.2023, 05:10
Skończ Beeniepatu pieprzyć. Nie widzę w swoim pierwszym poście niczego na tyle nieodpowiedniego, żebyś musiał mi tu reprymendy walić czy oceniać. Zresztą. Pisz na temat jak już. Ja napisałem odnośnie tematu.
19.02.2023, 06:04
Wg mnie nie powinno być w ogóle tego posta.
Autor wątku pyta o namiary na konkretną substancję, więc udzielać się w tym temacie powinny jedynie osoby, które mają te namiary i ewentualnie mogą pomóc w tej sprawie.
Autor wątku pyta o namiary na konkretną substancję, więc udzielać się w tym temacie powinny jedynie osoby, które mają te namiary i ewentualnie mogą pomóc w tej sprawie.
19.02.2023, 07:17
Czarna wpisz w Google: "leki z fenterminą adipex" z tego co kojarzę powinno znaleźć pewien sklep jednak za jego legitność nie ręczę. Podpowiedziałem — przynajmniej chciałem, bo nie będę tu pisał informacji odnośnie sklepów których:
A) nie byłem klientem
B) a także po cichu licząc na to, że nowy sklep się okażę git i nie chcąc tu promować czegoś "konkurencyjnego".
🙂
A) nie byłem klientem
B) a także po cichu licząc na to, że nowy sklep się okażę git i nie chcąc tu promować czegoś "konkurencyjnego".
🙂
19.02.2023, 07:53
Na tym Forum z zasady nie usuwa sie postow, jednak te bedace bez sensu i nic nie wnoszace do tematu beda usuwane. Zapamietaj to bo jestes pierwszy w kolejce.
Skoro nie rozumiesz co sie do Ciebie mowi, to trudno. Po co dwa razy piszesz o tym samym? Nie wszyscy sa tacy jak Ty, ze trzeba im powtarzac bo nie rozumieja.
YOUR ATTORNEY
19.02.2023, 08:22
O kurde... Sory za wprowadzenie małego zamieszania ale dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jeśli chodzi o nowy sklep to niestety duch nie podzielił się informacją czy można się takich rzeczy u nich spodziewać. Będę musiała cierpliwie poczekać 😜