Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy Hexen wróci ?
horsii To co piszesz ma sens, jak i inni powyżej.
Człowiek w średnim wieku jak ja ma coś jednak z dziecka, łudzi się, że może gdzieś, ktoś z pasją do chemii zrobi jeszcze w kamperze jakieś labo w stylu Breaking Bad zatrzyma pociag z prekursorami i będzie pichcenie.
Człowiek w średnim wieku jak ja ma coś jednak z dziecka, łudzi się, że może gdzieś, ktoś z pasją do chemii zrobi jeszcze w kamperze jakieś labo w stylu Breaking Bad zatrzyma pociag z prekursorami i będzie pichcenie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
03.03.2023, 20:06
Up.
Na zyliarda % niejeden kucharz zaciera ręce aby odpalić kuchenke by wskrzesić hexa i gibko puścić go dalej
Na to również czekam z utęsknieniem bo nie ukrywam że to mój najlepszy stim
Na zyliarda % niejeden kucharz zaciera ręce aby odpalić kuchenke by wskrzesić hexa i gibko puścić go dalej
Na to również czekam z utęsknieniem bo nie ukrywam że to mój najlepszy stim
03.03.2023, 20:25
Czeslawo dziecko nie ludzi sie, tylko wydaje mu sie (wie) ze potrafi. Wiec logicznie podchodzac do sprawy, dziecko pierwsze sprobuje zrobic. Stad wzielo sie powiedzenie 'jak czegos nie mozna zrobic, kaz to zrobic komus, kto o tym nie wie, a to zrobi'. Dziecko nie ludzi sie, bo wszystko uznaje za prawde.
GlasshanD to samo. Niejeden kucharz zaciera rece... Dlaczego po prostu nie zrobi???
GlasshanD to samo. Niejeden kucharz zaciera rece... Dlaczego po prostu nie zrobi???
YOUR ATTORNEY
03.03.2023, 21:03
Beeniepatu ale żeś zrobił "rozkminkę italektulaną" .
Powiedz Panie moderatorze, czy tęskinsz za hexem takim sprzed 5 - 6 lat co latał ?
Powiedz Panie moderatorze, czy tęskinsz za hexem takim sprzed 5 - 6 lat co latał ?
Beeniepatu to mnie zaciekawiłeś tą odpowiedzią. Jeśli to nie tajemnica, co spowodowało, że się nie zdeydowałeś ?
To nie "Twoja bajka" jesli chodzi o substancje, czy inne względy ?
To nie "Twoja bajka" jesli chodzi o substancje, czy inne względy ?
10.04.2023, 19:57
Raczej ta substancja już nie wróci, zresztą jak wiele innych.
I tak jak tęsknię za FUNKY, to jakoś za hexem niekoniecznie.
Hex rył baniak przeokrutnie, wypłukiwał ciało ze wszystkiego co dobre a człowiek wyglądał po nim jak śmierć na detoksie.
A nie daj Boże wpaść w ciągi...
Pamiętam tą zwałę po 3 dobach baletu...
Ojoj...
Tortury NKWD to przy tym zabawa dla grzecznych dzieci 🤐
Hexen? Akysz siło nieczysta!!
I tak jak tęsknię za FUNKY, to jakoś za hexem niekoniecznie.
Hex rył baniak przeokrutnie, wypłukiwał ciało ze wszystkiego co dobre a człowiek wyglądał po nim jak śmierć na detoksie.
A nie daj Boże wpaść w ciągi...
Pamiętam tą zwałę po 3 dobach baletu...
Ojoj...
Tortury NKWD to przy tym zabawa dla grzecznych dzieci 🤐
Hexen? Akysz siło nieczysta!!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?