Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak bezpiecznie kupować?
08.04.2023, 12:30
Bardzo proszę o pomoc.Czy podczas kupowania produktu od danego V.Nalezy podać nasze dane czy dane wymyślone I adres na pickup point ? Co zrobić żeby ni3 było przypalu że przesyłka na mój adres.Jakby ktoś napisał dokładny poradnik byłbym bardzo bardzo wdzięczny.
08.04.2023, 13:40
TrevorHarison u kazdego V moze byc inaczej. Zauwaze tylko, ze to od klienta zalezy zasadniczo, czy podajesz dane fake czy nie. Wiec po prostu podaj takie bys mogl pake odebrac a nie miec przypalu. Nie trzeba poradnika.
A w ogole, jak nie zamawiasz ze sklepow z zagranicy, to korzystaj z V, ktorych interesuje tylko wplata za temat, mail do kontaktu i nr zoltej skrzynki do odbioru. Ekspozycja na przypal dla Ciebie zerowa
A w ogole, jak nie zamawiasz ze sklepow z zagranicy, to korzystaj z V, ktorych interesuje tylko wplata za temat, mail do kontaktu i nr zoltej skrzynki do odbioru. Ekspozycja na przypal dla Ciebie zerowa
YOUR ATTORNEY
08.04.2023, 14:22
TrevorHarison
Najlepsze rozwiązania to te najprostsze i kombinowanie z jakimiś fake danymi może tylko wzbudzić niepotrzebne podejrzenia i powodować problemy z odbiorem paki.
Tak jak wspomniał Beeniepatu ;
Opłacasz, podajesz nr skrzynki oraz maila na który otrzymasz dane odbioru.
To jedna z najbezpieczniejszych metod, bardzo anonimowa.
Najlepsze rozwiązania to te najprostsze i kombinowanie z jakimiś fake danymi może tylko wzbudzić niepotrzebne podejrzenia i powodować problemy z odbiorem paki.
Tak jak wspomniał Beeniepatu ;
Opłacasz, podajesz nr skrzynki oraz maila na który otrzymasz dane odbioru.
To jedna z najbezpieczniejszych metod, bardzo anonimowa.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Jeśli sklep wysyła np na punkt odbioru UPS to podajesz fake imię i nazwisko. Później wypisujesz sobie upoważnienie do odbioru tej paczki za tego kogoś i podpisujesz jako ten fake ktoś. Działa niemal w 100% bo żaden ups, dpd i inne takie nie mają prawa wymagać okazania dowodu osobistego z tego co wiem.
Dodam jeszcze, że jeśli to jest jakiś punkt w żabce itd to te panie mają gdzieś kto co itd one chcą tylko numer przesyłki czy tam pin odbioru i dają do rączek.
Dodam jeszcze, że jeśli to jest jakiś punkt w żabce itd to te panie mają gdzieś kto co itd one chcą tylko numer przesyłki czy tam pin odbioru i dają do rączek.
09.04.2023, 19:47
Przy odbiorze tych, z natury podwyzszonego ryzyka, paczek, zalezy przede wszystkim na tym, zeby unikac dodatkowego szumu przy jej odbiorze. Jak ktos zapyta o dokument, a my zaczniemy sie rzucac, ze przeciez nie ma prawa prosic, to sami prosimy sie o nerwowa atmosfere.
Zamawiajac na punkt, najlepiej jest zrobic rozpoznanie jak wyglada odbior. Zamawiamy cos legit i odbieramy. Dajemy sie poznac - budujemy zaufanie. To punkt ma byc dobry dla nas, wiec spelniany jego zasady. Robiac larum, punkt jest od razu spalony.
YOUR ATTORNEY
09.04.2023, 22:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.04.2023, 22:02 przez voice.of.voiceless.)
10.04.2023, 10:15
@"PUDZILLA" jakieś sklepy z innego forum też 😁 Beeniepatu no masz rację ale jak zamówię pakę na Antosia Srosia i paka bezpiecznie doleci do punktu to znaczy nie jest przypalona czyli mogę napisać upoważnienie ze swoimi danymi z dowodu czyli "upoważniam Nikole xxxxxx legitymującą się takim i takim dowodem do odbioru za mnie paki" pokazać swój dowód iść bez obaw o nic? Chyba tajniaki nie wyskoczą nagle zza lady krzycząc "jesteś areszczowana za obiór 10 gramów klefedronu" xD
10.04.2023, 10:35
Jasną sprawą jest, że nikt nie będzie specjalnie biegać za kilkoma gramami.
Btw, przez dwa lata zamówień od kolekcjonera, przesyłki polecone odbierałem tylko na poczcie jako poste restante....na swoje dane😎
A przez ponad 6 lat korzystałem z maila lubie.wladka@ 😎
Wszystko bezprzypałowo i legitnie.
Btw, przez dwa lata zamówień od kolekcjonera, przesyłki polecone odbierałem tylko na poczcie jako poste restante....na swoje dane😎
A przez ponad 6 lat korzystałem z maila lubie.wladka@ 😎
Wszystko bezprzypałowo i legitnie.
NIE dla OPIO !!!
10.04.2023, 11:22
kot_kreskowy KOT w nicku to nie przypadek xD rozbawiłeś mnie tym postem w chuj 😁 no najciemniej pod latarnią podobno a jak zamawiamy na punkt odbioru nawet na swoje imię i nazwisko to jak nam udowodnią w razie przypału, że to nasze imię i nazwisko jak adresu zameldowania nie trzeba podawać?