Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
18.04.2023, 01:00
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
23.04.2023, 17:00
Panie i panowie Pablos nr 1 na planszy. Paki w dwa dzioneczki, alfa tak wyczesana że knaga zatarta na amen kkkkkkk. ja się więcej nie odzywam! Ostatnio 3cmc weszło także egzotycznie ziomek z pokoju nie mógł wyjść mojego kilka dobrych h hihihi. Pablo potrójny ogień towar ciągle na topie! Pozdróweczka brachu yalas ~~ <3
24.04.2023, 05:57
Dzień dobry 😁
Ładunek wybuchowy wylądował przed weekendem za co bardzo dziękuję.
Kontakt, dostawa, ceny, jakość jak i pakowanie - to poezja❤️
Właśnie, pakowanie... Jprdl, pierwszy raz musiałem użyć siekiery, łoma i dwóch granatów tatowych aby dostać się do ładunku😎
Bez kitu, gdybym był ciśnieniowcem i chciałbym szybko gdzieś przyjebać, to ni chuja by to nie pykło😂
Na pokładzie pancernej rakiety 5gr 4cmc CHOCO.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN Escobar 🔥
POLECAM❤️
Pozdro🤘
NIE dla OPIO !!!
25.04.2023, 05:07
Wczoraj natrafiłem na to forum i zrobiłem pierwsze zamówienie w tym sklepie.Czekam na gołębie a na pokładzie 4cmc Coco(100) i 3 cmc Omikron(25).Jak paka wyląduje to zdam relacje 😁
25.04.2023, 12:07
Witamy
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Mirror jest żółty sort
3cmc PABLO jest
3cmc Omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp jest
zapraszam
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Mirror jest żółty sort
3cmc PABLO jest
3cmc Omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp jest
zapraszam
26.04.2023, 05:55
Jak tu jest z gołębiem?Czeka się na kod?Żadnego wcześniej info że paczka wyruszyła?Opłaciłem w ******wymoderowano****** cisza,zero odzewu ze strony sklepu.
26.04.2023, 06:26
Czekaj spokojnie na kod, a nie siejesz ferment. Czas realizacji to 5 dni roboczych, ewentualnie pisz do Esco w tej sprawie. Dopiero po tym czasie i braku odzewu pisz na forum
26.04.2023, 06:42
Nie sieje fermentu tylko normalnie zapytałem.O istnieniu tego forum dowiedziałem się w poniedziałek przypadkiem,wcześniej myślałem że ten sklep to scam(jak widać nie patrząc po opiniach tutaj).To moje pierwsze zamówienie dlatego lekka nerwówka.Oks nie robiłem żadnego spamu sklepowi w wiadomościach i grzecznie czekam a forum chyba jest do dyskusji.