Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pro**ss**.nl
07.01.2023, 23:22
Dodaje ten sklep jako alternatywe dla funcaps. Maja wiele fajnych rzedczy np 2ce w blistrach 10mg tab, lizergamidy na bloterach jaki purr,tryptamin od groma purr freebase albo fumarany czy tabsy. jest w czym wbierać.z obserwacji widzee towar zchodi bo czesto czegos nie ma a po chwli sie pojawia nowy rzut. Są spraye do kichawy i ogolnie fajny asortyment. jest też ost szukane FXE. Ceny podobne do FC aczkowielwiek niektore produkty kilka euro tańsze.
Sam nie zamawialem ale z rserchu wiem ze sklep legit i towar trzyma fason, gadałem z typem wysyłka do pl bez problemów.
Nastepny zakup bedzie tam wiec zdam relacje.
Sam nie zamawialem ale z rserchu wiem ze sklep legit i towar trzyma fason, gadałem z typem wysyłka do pl bez problemów.
Nastepny zakup bedzie tam wiec zdam relacje.
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
07.01.2023, 23:34
Interesuje mnie 3,4 dmmc tylko czy to to samo co latalo kilka lat temu? Przeciez to kosa byla
dekadan89 nie pomyiłeś z 4-mdmc? 4-MDMC wygladalo z załóżenia super (n-metylomefedron) ae katynony z dwoma gr. funkcyjnymi przy azocie są slabo aktywne wiiec czesto 4mdmc to czesto nie bylo prawdziwe, struktutralne 4-MDMC tyko to to był hex, jakieś mixy.
a 3,4-DMMC - podobno "średnie, dupy nie urywa" choc wzor mówi "fuzja 3mmc z 4mmc" - nie wiem - nie załapałem sie na te czasy
a 3,4-DMMC - podobno "średnie, dupy nie urywa" choc wzor mówi "fuzja 3mmc z 4mmc" - nie wiem - nie załapałem sie na te czasy
08.01.2023, 13:51
jadlem to w 2015 i bylo.lepsze jak teraz cmc razem wzięte
10.01.2023, 11:30
Byłem pewny, że ten sklep już był dodany na forum. Potwierdzam, że legit, przynajmniej jakiś czas temu
10.01.2023, 13:37
Kapitan nie kurwa nie dostaniesz
Prosze was, używajcie mozgow, ja bym zajebal postawil sklep o nazwie DOPALACZ-CHEM.COM i go napisa na forum D**ALACZ-C**M.*OM i dalej by niektórzy pytali o kurwa nazwe w kółko (fajny sposób na nabijanie postów wql)
Te gwiazdki są zawsze tak umieszczane aby człowiek niemający IQ nogi od taboretu rozszyfrował je z pomocą google w max 5 minut.
Prosze was, używajcie mozgow, ja bym zajebal postawil sklep o nazwie DOPALACZ-CHEM.COM i go napisa na forum D**ALACZ-C**M.*OM i dalej by niektórzy pytali o kurwa nazwe w kółko (fajny sposób na nabijanie postów wql)
Te gwiazdki są zawsze tak umieszczane aby człowiek niemający IQ nogi od taboretu rozszyfrował je z pomocą google w max 5 minut.
26.04.2023, 16:31
Co ciekawe sklep ten ogłasza, że alfa pihp i mdphp sprzedaje maxymalnie do 1 czerwca, ciekawe czy to też nie zapowiedź jakichś zmian prawnych w NL. Chodziły słuchy, że w tym roku w Holandii ma wejść przecież też ban na 3cmc, zresztą jeden z vendorow też prywatnie mi o tym też napomknął
20.05.2023, 08:50
(08.01.2023, 12:56)horsii napisał(a): dekadan89 nie pomyiłeś z 4-mdmc? 4-MDMC wygladalo z załóżenia super (n-metylomefedron) ae katynony z dwoma gr. funkcyjnymi przy azocie są slabo aktywne wiiec czesto 4mdmc to czesto nie bylo prawdziwe, struktutralne 4-MDMC tyko to to był hex, jakieś mixy.
😄 4-MDMC to analog dimetylokatymonu a 3.4DMMC to analog metylokatynonu.
Dimetylokatymon sam w sobie jest kilkukrotnie słabszy od katynonu więc metylowanie to niewiele da. Na 3.4dmmc ja też się nie załapałem. I obecnie produkt może być ODBIERANY zupełnie inaczej niż lata temu. Poprostu ludzie się z-chlorowali i rozwalili tolerke w mak
Dużo ciekawsze jest 3-FMC. Choc nie wiem czemu podejrzewałem, że i dmmc i fmc są zbanowane
Druga sprawa. Typ ma 5-mapb czy 6-apb a Wy serio chcecie od niego ketony ?
Do tego ma cała.game amfetamin i fenidatow a Wy szukacie NEP-a 😅
Tylko to o czym ja mówię to mówię z perspektywy kilku lat, bo widzę jak słabe jest działanie chlorow w porównaniu do choćby furanów. Czy jak wyniszczające działanie NEP-a do choćby amfetamin.