Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Posiłki podczas używania.
24.04.2023, 21:36
magnez, fosfor, wapn,
i przede wszystkim pic, zeby sie nie wysuszyc od napierdalania jakichs chlorow
jesc jakies musy, jogurty, ogolnie rzeczy ktore latwo wchodza
i przede wszystkim pic, zeby sie nie wysuszyc od napierdalania jakichs chlorow
jesc jakies musy, jogurty, ogolnie rzeczy ktore latwo wchodza
25.04.2023, 19:44
Ja lubię jeść podczas badań jogurty płatki z mlekiem coś lekkiego ale najlepiej coś zjeść i dużo nawadniać się przede wszystkim bo jak się nie je to dopiero organizm cierpi
Ja uwielbiam mleko z płatkami zupki chińskie coś lekkiego
Ja uwielbiam mleko z płatkami zupki chińskie coś lekkiego
28.04.2023, 19:03
Sama nie wiem kiedy opierdoliłam słoik drożdży nieaktywnych. Zadziwiająco dobrze mi wchodziło mimo pewnych trudności z jedzeniem xDDD smak jest ciekawy, uzależniający taki. Czyste umami. No i zawierają to czego ćpunom potrzeba najbardziej czyli witaminy w sporych ilościach.
06.05.2023, 16:39
Ja popełniłem ogromny błąd, będąc w tygodniowym ciągu praktycznie nic nie jadalem, zrzucilem 6 kg masy
06.05.2023, 19:19
ja kiedys w jeden dzien spadlem 9kg z wagi, a na drugi dzien wrocilem spowrotem xD
czlowiek wyglada jak cien samego siebie, gdy zapomnie o plynach i jakims posilku podczas cpania, szczegolnie na chlorach i polaku to zauwazylem
czlowiek wyglada jak cien samego siebie, gdy zapomnie o plynach i jakims posilku podczas cpania, szczegolnie na chlorach i polaku to zauwazylem
07.05.2023, 09:14
To jest racja trzeba się nawadniać suplementacja bo potem człowiek siebie nie poznaje