Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co oznaczają PIERDY podczas walenia
10.05.2023, 03:56
Ktoś wie co oznaczają gazy podczas walenia. Mam takie śmierdzące pierdy, powtarzające się co jakiś czas. Takie serie mega długie, po 10 pierdów, każdy pierd trwa do 3s, albo dłużej.
Jest na to sposób jakiś, czy czekać aż się wypierdzę. Trwa to od 22 do teraz. Było zażywane Mdphp.
horsii Beeniepatu @"PUDZILLA" ProducentRC lub ktoś inny?
Jest na to sposób jakiś, czy czekać aż się wypierdzę. Trwa to od 22 do teraz. Było zażywane Mdphp.
horsii Beeniepatu @"PUDZILLA" ProducentRC lub ktoś inny?
10.05.2023, 09:35
Po prostu kichy dostają po dupie, niektórzy przy waleniu dostają sraki i lecą na kibel - znam takie przykłady osobiście
10.05.2023, 10:01
Przyklad podany przez andrzej9 jest najczesciej czyms takim. Na sama mysl o walnieciu, ludzie musza udac sie do toalety - najczesciej jest tak przy empatogenach (moje doswiadczenia), dlatego, ze uklad pokarmowy to miejsce uwalniania najwiekszej ilosci serotoniny.
YOUR ATTORNEY
10.05.2023, 10:33
Nie mam pojęcia, ja używam dodatkowo leku ortanol żeby osłonić żołądek tak na wszelki wypadek
10.05.2023, 10:40
Beeniepatu kupa była po pierwszej kresce, druga była po zjedzeniu dwóch bananów. Tylko po tej mam takie objawy. Odżywiam się domowymi posiłkami, poszcze, biegam, dużo na świeżym powietrzu.
A jak zbić fazę po tym gównie? Bo cały czas trzyma i trzyma?
A jak zbić fazę po tym gównie? Bo cały czas trzyma i trzyma?
10.05.2023, 11:35
Do zbijania nie zalecam wysilku fizycznego - tetno masz podwyzszone samo z siebie najpewniej. Na zwale jak zejdzie to tak, ale nie w trakcje. Mdphp to raczej funkcjonalny stim, jak przesadzisz to pusta stymulacja zostaje z Toba na jakis czas 😎
YOUR ATTORNEY
10.05.2023, 12:10
Beeniepatu ostatnia była robiona chyba o 3 w nocy i cały czas trzyma... ach te łakomstwo