Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Pablo - Opinie o produkcie.
25.02.2023, 16:14
mati54 tu pytanie dotyczylo raczej tzw. klatkowania obrazu - tak domniemywam. Jak w trojce to wystepuje to albo nie jest to czysta trojkaz albo ktos wrzucil juz taka ilosc na raz, ze po prostu wystepuje nieogar. Klatkowanie obrazu to w zdecydowanej wiekszosci efekt serotoninowy. Jak wszyscy wiemy, w prawilnej trojce prozno szukac takich efektow. Bo prawilna trojka po prostu tak nie dziala
YOUR ATTORNEY
25.02.2023, 19:58
Jezeli o takie zjawisko chodzilo to niczego nawet w polowie podobnego nie uświadczyłem, a skoro jak mowisz w prawilnej trojeczce tego byc nie powinno to juz daje niezla rekomendacje tego sortu
01.03.2023, 20:15
Wrzuci ktoś zdjęcie tej trójki? 😁
Albo chociaż napisze czy temat jest w formie proszku czy kryształów?
Albo chociaż napisze czy temat jest w formie proszku czy kryształów?
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
07.03.2023, 22:27
Tydzień się zbierałem na napisanie. Zmiotło mnie z planszy ale już jestem
Całkiem dobra trójka, dobre wejście eufo speed i libido wypierdala w kosmos.
Jedyny minus to czas wrzutki, 40 minut i ciśnie na lance, a i jest strasznie chlorowe wyżera śluzówkę niczym kwas, każda trójka żre ale ta wyjątkowo mocno tymbardziej że regenerowałem 2 miesiące kinol a tu dwa dni lotu i aż nos czerwony taki wyjarany, a strup
na strupie
Nie patrzcie na zegar bo wcześniej podjadłem.
A tu takie piękne okazy się trafiły
Jak za tą cenę to nic ino pobierać
Całkiem dobra trójka, dobre wejście eufo speed i libido wypierdala w kosmos.
Jedyny minus to czas wrzutki, 40 minut i ciśnie na lance, a i jest strasznie chlorowe wyżera śluzówkę niczym kwas, każda trójka żre ale ta wyjątkowo mocno tymbardziej że regenerowałem 2 miesiące kinol a tu dwa dni lotu i aż nos czerwony taki wyjarany, a strup
na strupie
Nie patrzcie na zegar bo wcześniej podjadłem.
A tu takie piękne okazy się trafiły
Jak za tą cenę to nic ino pobierać
08.04.2023, 03:08
Nowe pablo bardzo towarzyskie😀
Empatia, bajerka, szmery rowery...😉
Wg mnie to idealna kompozycja pod imprezkę, również tą taneczną.
Bardzo przyjemnie, delikatnie rozkręca się, daje dużo radości i nie omamia sexem - co w przypadku akurat tej trójki uważam za zaletę.
Nie odczułem też parcia na dorzutki👍
Nienachalna i kontrolowalna - jeśli mogę tak to nazwać.
Polecam🤘
Metamorfoza
19.05.2023, 17:45
Co prawda trochę czasu temu ale napiszę swoją recenzję
Pod koniec listopada zeszłego roku kumpel rzucił mi (dostał jako sample a akurat miał przerwę) 3g pablo od escobara, było to miłe z jego strony bo akurat 5 miesięcy abstynencji skończyłem
A tutaj szczegółowo;
tolerancja na bk - średnia
Droga podania - sniff
Ilość -150mg
Peak - ok. 50-60 minut
Chęć dorzutki dość spora, w miarę mocna euforia, mocne naspeedowanie (na tyle, że po wyjściu z domu 5 minut po sniffie przeszedłem jakieś 2km i nawet tego nie odczułem na nogach), duża chęć rozmowy z ludźmi, nie da się usiedzieć na dupie wręcz . W nosie wierci mocno, aż łezka wpływa, spływ bardzo jebie po gardle.
Ogólna ocena: 9/10
Konkretny temat, bardzo dobry jak na trójkę, czysty i fajnie zbalansowany między eufo a speedem.
Pod koniec listopada zeszłego roku kumpel rzucił mi (dostał jako sample a akurat miał przerwę) 3g pablo od escobara, było to miłe z jego strony bo akurat 5 miesięcy abstynencji skończyłem
A tutaj szczegółowo;
tolerancja na bk - średnia
Droga podania - sniff
Ilość -150mg
Peak - ok. 50-60 minut
Chęć dorzutki dość spora, w miarę mocna euforia, mocne naspeedowanie (na tyle, że po wyjściu z domu 5 minut po sniffie przeszedłem jakieś 2km i nawet tego nie odczułem na nogach), duża chęć rozmowy z ludźmi, nie da się usiedzieć na dupie wręcz . W nosie wierci mocno, aż łezka wpływa, spływ bardzo jebie po gardle.
Ogólna ocena: 9/10
Konkretny temat, bardzo dobry jak na trójkę, czysty i fajnie zbalansowany między eufo a speedem.
24.05.2023, 16:11
Fajna recka i chyba namowiliscie na ponowny tescik. KoneserTanichWin testowales mirror czy tylko pablo ? Ciekawy jestem jak wypadaja oba sorty.