Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
14.05.2023, 22:27
kot_kreskowy
daje sobie reke uciac, ze minte euphoria jest na 4cmc xD
opisalem dokladnie jej dzialanie w watku tematycznym, w skrocie - idealnie przedluzyla dzialanie 4cmc, bo zezarlem polowke w 2-3 godziny i zaczalem walic mint eupho i dzialala tak samo jak ceemcek
daje sobie reke uciac, ze minte euphoria jest na 4cmc xD
opisalem dokladnie jej dzialanie w watku tematycznym, w skrocie - idealnie przedluzyla dzialanie 4cmc, bo zezarlem polowke w 2-3 godziny i zaczalem walic mint eupho i dzialala tak samo jak ceemcek
14.05.2023, 23:00
(14.05.2023, 21:50)oKo napisał(a): Orientujecie się czy Pan prezes na maile w weekendy odpisuje?
Zależy. Nierzadko tak.
Aczkolwiek weekend każdy chce mieć dla siebie. Tym bardziej jak pogoda dopisuje.
Ludzie są stęsknieni słońca i natury to może być różnie 😎
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Witamy
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Mirror jest
3cmc PABLO jest
3cmc Omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp czekamy na dostawe
Na każdą wiadomość odpisujemy nawet w świąta i weekendy. Na odpowiedz trzeba poczekac troszke dłużej niz w tygodniu ale napewno bedzie. Linki privnote wpadaja do spamu wiec trzeba czesto tam szukać odpowiedzi
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Mirror jest
3cmc PABLO jest
3cmc Omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp czekamy na dostawe
(14.05.2023, 21:50)oKo napisał(a): Orientujecie się czy Pan prezes na maile w weekendy odpisuje?
Na każdą wiadomość odpisujemy nawet w świąta i weekendy. Na odpowiedz trzeba poczekac troszke dłużej niz w tygodniu ale napewno bedzie. Linki privnote wpadaja do spamu wiec trzeba czesto tam szukać odpowiedzi
19.05.2023, 17:47
Witamy
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Mirror jest
3cmc PABLO jest
3cmc Omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp czekamy na dostawe
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Mirror jest
3cmc PABLO jest
3cmc Omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
apvp czekamy na dostawe
20.05.2023, 18:09
Jazda Jazda Pablo na szpicy! pobierajcie bo lepiej nie będzie albo i będzie kto wie! kto nie wierzy właśnie zrobiłem reckę w dziale PVP - zapraszam and pobierać and bawić się na 100% bracie siostro ) od końca do zwyciestwa!
21.05.2023, 18:18
Paczka szybko dotarła do mnie na miejsce, towar jak to mówią pierwsza klasa
kontakt z vendorem bardzo dobry odpisał na moje pytania dość szybko bo w niecałe 3h
czas lotu to zaledwie kilka dni przyszły tydzień znowu zamówię coś pozdrawiam serdecznie
kontakt z vendorem bardzo dobry odpisał na moje pytania dość szybko bo w niecałe 3h
czas lotu to zaledwie kilka dni przyszły tydzień znowu zamówię coś pozdrawiam serdecznie