Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
2-MMC - Opinie o produkcie
26.05.2023, 19:03
W tym temacie piszecie recenzje i opinie na temat produktu 2-MMC ze sklepu Designer-Chems.com
27.05.2023, 10:20
Dostałem sampla. Kryształ czysty, nie żre i nie tyra gardła.
W porównaniu do cmc to wchodzi aż za łatwo.
Produktu na pewno trzeba zjeść więcej niż setę, dla pełni działania polecam z 300mg.
Działanie zamyka się dla mnie w 2h, jest spłycone i pozbawione dopaminowego pazuru, rozluźnienia czy euforii cmc, ale jak dla mnie to warte uwagi przez łagodność swojego profilu działania.
2-MMC ma swoje specjalne miejsce i na pewno można z niego zrobić użytek dla odpowiedniej okazji.
Na pewno polecam ten produkt jak i vendora Designer-Chems!
W porównaniu do cmc to wchodzi aż za łatwo.
Produktu na pewno trzeba zjeść więcej niż setę, dla pełni działania polecam z 300mg.
Działanie zamyka się dla mnie w 2h, jest spłycone i pozbawione dopaminowego pazuru, rozluźnienia czy euforii cmc, ale jak dla mnie to warte uwagi przez łagodność swojego profilu działania.
2-MMC ma swoje specjalne miejsce i na pewno można z niego zrobić użytek dla odpowiedniej okazji.
Na pewno polecam ten produkt jak i vendora Designer-Chems!
27.05.2023, 22:38
@"olancucki" czytajac Twoje posty, mam nieodparte wrazenie, ze pisane sa one 'we wspolpracy' 😎 Moge sie oczywisce mylic, i nic mi do tego. Moglbys jednak troche rzetelniej opisywac substancje. Jak mozna przy 2mmc, jako punkt odniesienia uzywac 3cmc??? I wytlumacz mi prosze, czym w 3cmc 'dopaminowy pazur' rozni sie od 'euforii 3cmc'???
YOUR ATTORNEY
@"olancucki" Czy ty naprawdę zapostowałeś swoje zdjęcie jak jesteś porobiony na forum o dopkach?
Talk about recklesness...
@Olancucki Masz szczęście, że wygląda na to że designer nie przegląda aktywnie tego wątku, tylko reaguje gdy się o nim bezpośrednio wspomni tak żeby dostał powiadomienie, albo gdy leci ostra krytyka - bo w przeciwnym wypadku jakby zobaczył twoją lekkomyślność, to raczej zakończyłby z tobą współpracę ze względów bezpieczeństwa.
@"olancucki" To dziwne, że czujesz się bezpiecznie postując własne fotki jak jesteś zbombiony a chwilę wcześniej się chwalisz że odbierasz tematy, które są nielegalne w Polsce.
Nie, nie jest, ma produkty które dawno są nielegalne w Holandii. Weź rób chociaż minutę researchu zanim zapytasz o kolejny sklep kogucik.
Talk about recklesness...
@Olancucki Masz szczęście, że wygląda na to że designer nie przegląda aktywnie tego wątku, tylko reaguje gdy się o nim bezpośrednio wspomni tak żeby dostał powiadomienie, albo gdy leci ostra krytyka - bo w przeciwnym wypadku jakby zobaczył twoją lekkomyślność, to raczej zakończyłby z tobą współpracę ze względów bezpieczeństwa.
@"olancucki" To dziwne, że czujesz się bezpiecznie postując własne fotki jak jesteś zbombiony a chwilę wcześniej się chwalisz że odbierasz tematy, które są nielegalne w Polsce.
Nie, nie jest, ma produkty które dawno są nielegalne w Holandii. Weź rób chociaż minutę researchu zanim zapytasz o kolejny sklep kogucik.
28.05.2023, 22:37
@"olancucki" zbastuj troche, bo jak masz na tyle wyjebana pewnosc siebie, ze postujesz swoja fote o forum na dopkach, to nie oznacza nic dobrego xd
30.05.2023, 12:44
@"olancucki" usuniete. Moze konto tez usunac? Najlepsza jest profilaktyka - lepiej zapobiegac niz leczyc
PS: zdjecia raz wrzucone do sieci potrafia znalezc tu drugie zycie
PS: zdjecia raz wrzucone do sieci potrafia znalezc tu drugie zycie
YOUR ATTORNEY
31.05.2023, 16:20
wyloguj sie z forum i wroc za tydzien, zbastuj z internetem i z rckami, bo jak widac ta kombinacja ci nie sluzy