Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaka sytuacja, lub co sprawiłoby, żebyś powiedział "poddaję się" - 06/06
06.06.2023, 08:05
Jakbym obudził się sparaliżowany ze śpiączki, to znaczy nie powiedział bym tego ale z pewnością pomyślał
06.06.2023, 08:29
Podobnie jak kolega wyżej.Chyba,że dowiedziałbym bym się,że umre na nieuleczną chorobę i został mi jakiś czas życia.Poddaje się słowo bardzo rozwinięte są różne sytuacje.Pamiętam któregoś razu byłem na oddziale toksykologii to była jedyna kobieta co wybuchł jej pożar w mieszkaniu i ona nie wiedziała co zrobić to na końcu odwróciła się machnęła rękami i powiedziała " poddaje się"
06.06.2023, 14:25
NIGDY, PRZENIGDY SIĘ NIE PODDAM!!!
WALCZĘ DO JEBANEGO KOŃCA!!!
Kiedyś miałem chwilę zachwiania i już stałem na gałęzi z pętlą na szyi.
Miałem bardzo głęboki problem istnienia.
Na szczęście, te chujowe czasy minęły, ja zaakceptowałem siebie takim jakim jestem, a tamta sytuacja niesamowicie mnie wzmocniła.
Obecnie nic nie jest w stanie sprawić abym się poddał. Kurwa nic!
WALCZĘ DO JEBANEGO KOŃCA!!!
Kiedyś miałem chwilę zachwiania i już stałem na gałęzi z pętlą na szyi.
Miałem bardzo głęboki problem istnienia.
Na szczęście, te chujowe czasy minęły, ja zaakceptowałem siebie takim jakim jestem, a tamta sytuacja niesamowicie mnie wzmocniła.
Obecnie nic nie jest w stanie sprawić abym się poddał. Kurwa nic!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
06.06.2023, 15:59
Raz po buchu ostrej maczany na chwilkę się poddałem bo było z zaskoczenia. Teraz naprawdę ciężko byłoby mnie złamać chociaż bardzo często wątpię
06.06.2023, 17:12
Szczrze nie wiem,bywało wiele sytuacji ciężkich w moich życiu gdzie dawno powinnam się poddać.Jednak wierzę w szczęście w to,że uda mi się zdobyć to do czego dąże.A gdy spadne na sam dół będę się starała wejść znowu na ggórę mimo przeciwności losu
06.06.2023, 19:17
Tak jak przedmówcy zdecydowanie jakiś paraliż lub co gorsza zostanie warzywem - choć w tym drugim przypadku niekoniecznie mógłbym być świadomy, jak już kiepsko jest .