Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metylokatynon, Efedron (kot)
16.06.2023, 21:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2023, 21:53 przez wiktororban01.)
(11.06.2023, 12:46)Lukas1985 napisał(a): Tak ! I dlatego dekstroamfetamine chorzy na ahd wciągają 🤦
horsii daj mu spokój. Chłop fantazjuje od dawien dawna.
Kurwa..wiadomo, że inaczej się zażywa to w sposób medyczny...ritalin tez sie połyka a nie wciąga..chodzi o to żeby działało długo i nie było sinusoidy działania u pacjenta..logiczne....ale my kurwa nie zażywamy medycznie tylko rekreacyjnie więc co to za argument...nam chodzi o szybkie mocne jebniecie na wejściu, rush, wypierdol dopaminy pod sufit, euforię więc chyba logiczne że wtedy lepiej wchodzi sniff albo vapo..kokainę wciągasz czy polykasz? Wiec ten kto wymyślił przeróbkę koksu na krak to głupek...powinien koks w tabletki zbijać hahaha..ja rozumiem, że cpunom się nie chce pierdolić albo nie potrafią zrobić krystalizacji bo trzeba jak najszybciej się otumanicz niektórzy nawet zapominają o filtracji ale w przypadku tego Katynonu wciąganie proszku by było napewno bardziej efektywne i przedewszystkim bezpieczniejsze
(18.06.2022, 10:30)horsii napisał(a): Polono 4-mc to nie METKATYNON, tylko 4-metylokatynon, nie ma substytucji metylowej na azocie tylko na benzenie.
4-MC to gówno
4-MMC - 4- METYLO MET(YLO) KATYNON
4 - MC - 4-METYLO KATYNON
4-mc To potwierdzone gówno. Ketony bez substytucji na azocie są nieaktywne.
Dla kogoś kto pierwszy raz cokolwiek wciągał to było nawet spoko ale i tak słabizna
16.06.2023, 22:14
wiktororban01 a kto powiedzial, ze sie ritalin pooyka? Albo medikinet albo concerta'e??? I co to za tekst, ze chodzi o szybkie jebniecie... To dlaczego nie wspominasz o IV?
PS: nie uczestniczylem ani nie czytalem rozmowy wczesniejszej. Takze nie znam kontekstu. Mysle jednak, ze w ostatnim poscie zawarles clue, do jakiego moge sie odniesc
PS: nie uczestniczylem ani nie czytalem rozmowy wczesniejszej. Takze nie znam kontekstu. Mysle jednak, ze w ostatnim poscie zawarles clue, do jakiego moge sie odniesc
YOUR ATTORNEY
17.06.2023, 02:49
Beeniepatu kolega obmyślił, że jak coś działa na dopaminę to trzeba to wciągać a jak na serotoninę to jeść. Co jest oczywiście niedorzeczne. Teraz się okazuje, że jak się stosuje medycznie to można jeść 😁
17.06.2023, 07:46
Próbowałem tego (kota) według tego przepisu i coś mi nie wyszło.
Zastanawiam się w którym momencie mogło pójść coś nie tak ?
Zastanawiam się w którym momencie mogło pójść coś nie tak ?
17.06.2023, 15:41
(16.06.2023, 21:43)wiktororban01 napisał(a): Kurwa..wiadomo, że inaczej się zażywa to w sposób medyczny...ritalin tez sie połyka a nie wciąga..chodzi o to żeby działało długo i nie było sinusoidy działania u pacjenta..logiczne....ale my kurwa nie zażywamy medycznie tylko rekreacyjnie więc co to za argument...nam chodzi o szybkie mocne jebniecie na wejściu, rush, wypierdol dopaminy pod sufit, euforię więc chyba logiczne że wtedy lepiej wchodzi sniff albo vapo..kokainę wciągasz czy polykasz? Wiec ten kto wymyślił przeróbkę koksu na krak to głupek...powinien koks w tabletki zbijać hahaha..ja rozumiem, że cpunom się nie chce pierdolić albo nie potrafią zrobić krystalizacji bo trzeba jak najszybciej się otumanicz niektórzy nawet zapominają o filtracji ale w przypadku tego Katynonu wciąganie proszku by było napewno bardziej efektywne i przedewszystkim bezpieczniejsze
Dla kogoś kto pierwszy raz cokolwiek wciągał to było nawet spoko ale i tak słabizna
Ale co ma wspólnego wyrzut katecholamin w celu leczniczym a w celu ucpania się ? Przecież to nie ma znaczenia. Znaczenie ma metabolizm, ewentualną inhibicja enzymów cyp (których nie uzyskasz wciąganiem).
Nadal posty piszesz na podstawie własnego "wydaje mi się" itd.
Metkat nie waga krystalizacji bo działa na inne sposoby czułego Ty tu nie rozumiesz ?
31.08.2023, 15:08
No a mam pytanie jak z Medikinetu CR (Długo uwalniany) zrobić taki "normalny"?
31.08.2023, 15:20
felixnowak Rozwalić tabletkę na proch.
Czytajcie nazwy substancji, o jakich piszecie - to wątek o metylokatynonie, nie metylofenidacie.
Czytajcie nazwy substancji, o jakich piszecie - to wątek o metylokatynonie, nie metylofenidacie.