Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
11.06.2023, 19:57
taka moja propozycja, a raczej apel do Was wszystkich - wrzucajcie porzadne recki ze zdjeciami tematu, zeby dalo sie latwo stwierdzic, czy ktos zmysla czy faktycznie zdaje recenzje produktu ktory otrzymal, zwlaszcza ze panosza sie tu komunistyczne kurwy wiadomo od kogo
Jak zobaczyłem "meth" w ofercie to odrazu zamówiłem w ciemno mimo tych dziwnych pierwszych opini. To moje pierwsze zakupy u Esco ale myślę że zamówię na testa . Z meth miałem do czynienia jakieś 11 lat temu jeszcze za czasów legala, był to meth z meksyku 99% efedryny czyścioch no, to jak czesal ten materiał to jest nie do opisania, nigdy później niczym się tak pieknie nie porobiłem jak tym meth.
Jak paka wyląduje i zrobię testy to wrzucę foto i postaram się zrobić jakąś rzetelną recke
Jak paka wyląduje i zrobię testy to wrzucę foto i postaram się zrobić jakąś rzetelną recke
12.06.2023, 09:45
No wlansie u mnie to samo paczka szybciutko na miejscu na pokładzie 3 cmc testujemy!
12.06.2023, 14:58
Czy paka doleci w tydzień? Jestem za granicą i bede za tydzień..nie chciałbym żeby cofnęli z paczkomatu albo punktu osbiou