Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
E-papieros - dawki, substancje i bezpieczeństwo
12.06.2023, 00:14
ja pierdole XDDD "policja, sperma, glosy" brzmi jak film patryka vegi jakis
KoneserTanichWin tu Ci ziomek od spermy napisal proporcje i skladniki przeciez, mysle ze z tym dasz rade, ja na twoim miejscu dalbym troche mniej nepa chyba ze jazda do przodu i 300mg/ml xDD
KoneserTanichWin tu Ci ziomek od spermy napisal proporcje i skladniki przeciez, mysle ze z tym dasz rade, ja na twoim miejscu dalbym troche mniej nepa chyba ze jazda do przodu i 300mg/ml xDD
12.06.2023, 05:14
A jest gdzieś poradnik jak zrobić liquid z jakąś substancją.Może głupie pytanie wystarczy to tylko zmieszać ze sobą czy jakiś inny sposób?Może ktoś wytłumaczy
12.06.2023, 10:32
Pewnie zależy jaka substancja. Kiedyś chciałem zrobić liquid z kanna, w takim najtańszym e papierosie. Wpierdoliłem prochu do liquidu i nawet się nie rozpuścił, pływał biały proch ale kopało, chociaż to nie dla mnie, wolę normalnie palić. Może trzeba będzie nieco podgrzać liquid? To znaczy włożyć buteleczkę do ciepłej wody?
https://hyperreal.info/talk/stworz-wlasn...43630.html
https://hyperreal.info/talk/stworz-wlasn...43630.html
12.06.2023, 10:38
Tak jak horsii piszę, Kasia zwykle jest potrzebna w zależności od rozpuszczalności. Tu nie trzeba za bardzo poradnika. Obliczasz stężenie jakie potrzebujesz, wrzucasz swój związek do glikolu z gliceryna, zwykle 70/30, rozpuszczasz i masz roztwór jeśli do epapierosa. Jeśli sam roztwór to zwykle w alkoholu/spirytusie lub glikolu, ew. Dmso. Ot cała magia
12.06.2023, 11:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.06.2023, 11:55 przez KoneserTanichWin.)
No to chuj, najwyżej umrę, jeżeli więcej ci na fb nie odpiszę albo się tutaj nie pojawię to znaczy że się przekręciłem na dobre xD
*Odpowiedź do wwojtuss
*Odpowiedź do wwojtuss
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
02.11.2024, 03:24
Ooo ciekawy temat. Ja tam palę e- peta zalewam go liquidami moc 12mg, na początku ta moc była dla mnie zbyt mocna i miałem po niej szczękościsk teraz już jest git. Kupuje różne smaki od truskawki po inne takie wczoraj akurat kupiłem malina- mięta zobaczymy czy będzie dobry. 10 ml liquidu starcza mi na jakiś tydzień więc nie jest źle.
02.11.2024, 11:54
DGEloV No i przepłacasz w chuj taka jednorazówka kosztuje 40 zł. No chyba że kupujesz jednorazówki tornado 7k buchów to jeszcze. Ale od siebie polecam kupić e-peta zwykłego liquid to koszt 20 parę zł i wymiana grzałki może raz może dwa na miesiąc. Czyli około 100 zł miesięcznie by wychodziło.