Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
14.06.2023, 17:09
Najdłuższa przerwa? Około 6 miesięcy, zrobiona żeby zbić tolerkę i też z braku kasy (brak pracy po covidzie i łapanie się co bądź). Jakoś sobie dawałem radę i nie ciągnęło mocno chociaż były i takie dni gdzie po prostu prosiłem jakieś bóstwo w chmurach żeby zesłał mi pakiet, finalnie przerwana dzięki kumplowi który w kredo rzucił mi małą ilosć
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
14.06.2023, 17:30
jak pracuje to nie wale wtedy jest przerwa mam raczej szybki organizm który wraca do normy po około tygodniu przerwy po 2 tygodniach to już czuję się lekki jak piórko
14.06.2023, 20:56
XD ja to jak zaczynałem walić i leciało 3mmc to przez ponad rok nie robiłem przerwy. Po roku jak wjechały cmc to kilka miesięcy szły codziennie ale potem to po ciężkim weekendzie dochodziłem do siebie 2-3 dni. Gdzie tam 2 tyg xD
15.06.2023, 08:36
po 2-3 dniach czasem nie ma ochoty jeszcze żeby walić temat masz też tak czasem ?
16.06.2023, 13:47
Ja 6 dni i nikomu nie polecam odradzam nie lecieć w ciągach bo można wylądować w psychiatryku dobrze że teraz ograniczam RC do miniumum