16.06.2023, 14:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.06.2023, 14:20 przez Yankess.)
Nie wiem na jakich rejonach mieszkacie,ale u mnie nie ma lipy z dostępem do dobrej amfy.
Piszę wam to stary dobry stimiarz.
Przerobiłem kilkanaście set gramów stimów i amfetamina nadal robi jak powinna
Yankess zazdroszczę. Mój dobry ziomek kilka lat temu miał zajebistego Czyściocha po 3dyszki, taką jakość i cena bo ziomek. Az później gdzies wyjechał i się skończyło
(16.06.2023, 20:23)Quaresma napisał(a): Yankess zazdroszczę. Mój dobry ziomek kilka lat temu miał zajebistego Czyściocha po 3dyszki, taką jakość i cena bo ziomek. Az później gdzies wyjechał i się skończyło
Amfetamina stosunkowo jest tania w hurcie wychodzi jakoś po 10 zł.
Feta się strasznie zepsuła, dużo mokrego dziadostwa, brane od róznych "sebiksów",znajomych znajomych i znajomych wszędzie podobna, czyli klepie coś powyżej 150 mg +. Niestety...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Juz nie przesadzajcie akurat latałem w latach 90tych i wtedy co prawda amfa byla lepsza i była sprzedawana na setki , i taka setę jak sie zjadło to trzymała cala dobę bez dojadania... więc jak ktoś teraz piszę że jak w tych czasach trzeba zjeść 100+ to jest słaba jakość to go wyśmieje, co wy myślicie ze kiedyś 20mg robiło robotę ?? To nie jest alfa ... wiec jak ktoś teraz zje setę amfy i go robi konkretnie to jest zajebista amfa ...