Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
18.06.2023, 07:55
(17.06.2023, 21:37)Lady Giwera napisał(a): Głody przestają istnieć kiedy przerobisz to sam w podświadomości oraz świadomości.
Jeśli wiesz, że nie potrzebujesz wódki, ona przestaje być potrzebna. Co więcej wiesz ze to mógł być zwykły nawyk, wyniesiony ze schematu. Jeśli schemat nie jest turbo łańcuchowy możesz przestać czuć łaknienie na zawsze. Z PEŁNĄ SWIADOMOŚCIĄ. Wówczas zaciera sie granica i jesteś wolny, od wszystkiego czego jeszcze nawet nie poznałeś.
"wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem..."
Głody z czegoś wynikają. Zazwyczaj to skutek uboczny jakichś dysfunkcji emocjonalnych lub próba odreagowania stresu lub napięć
Jeśli namierzysz problem i wyzwalacz głodu możesz nad nim zapanować lub znaleźć alternatywne
18.06.2023, 07:58
(18.06.2023, 07:36)Chochlik napisał(a): Moim zdaniem to nie takie proste, że coś sobie"przerobisz". Glody i sny narkotykowe wracają w najmniej spodziewanym momencie. I wcale nie pomaga w tym fakt, że się rozumie bezsensowność przyjmowania środka.
To prawda alkoholicy mają sny o alkoholu narkomanii o narkotykach.
Można mieć przerwę rok mieć super ułożone życie już jakby nie patrzeć a i tak sny mogą nas podłamać.
Wywrócić na chwile do góry nogami nasze życie poprzez wracanie do wspomnień z ćpaniem
18.06.2023, 08:09
Mi to sie czesto sni, ze wale raje z nepa albo ide odebrac paczke. Hahaha to jest obledne. A jak realnie jade autem odebrać pakę i wiem ze tam bedzie 3cmc to az mam odruch wymiotny ZA KAZDYM RAZEM!
18.06.2023, 10:12
(18.06.2023, 07:58)Yankess napisał(a): To prawda alkoholicy mają sny o alkoholu narkomanii o narkotykach.
Można mieć przerwę rok mieć super ułożone życie już jakby nie patrzeć a i tak sny mogą nas podłamać.
Wywrócić na chwile do góry nogami nasze życie poprzez wracanie do wspomnień z ćpaniem
Przecież sny odzwierciedlają pragnienia. jak już pisałem póki sobie z tym nie poradzisz to nie ogarniesz tego. A nie poradzisz sobie jak nie będziesz wiedzieć z czym masz sobie poradzić 😅
18.06.2023, 10:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2023, 10:28 przez kot_kreskowy.)
Zgadzam się całkowicie z moim przedmówcą w tym temacie.
A im dalej w las tym gęstsze krzaki.
Sny, koszmary potrafią spieprzyć nie jedną nockę, wybudzają, a potrafią być przy tym bardzo realistyczne, nie pozwalają normalnie wypocząć w nocy.
A im dalej w las tym gęstsze krzaki.
Sny, koszmary potrafią spieprzyć nie jedną nockę, wybudzają, a potrafią być przy tym bardzo realistyczne, nie pozwalają normalnie wypocząć w nocy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
18.06.2023, 10:47
kot_kreskowy niektórych niestety nie da się zapomnieć nawet po latach, np. na psychozie i majeczeniu po nagłym odstawieniu gbla 30ml dziennie przez 2 lata
18.06.2023, 10:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.06.2023, 10:57 przez kot_kreskowy.)
fiodor
30ml gbl-a ???
Przecież to dawka śmiertelna dla jebanego słonia.
Chociaż nie... Dla stada słoni
Co Ty jesteś, Terminator do chuja?
Tu już nie może być mowy o jakiekolwiek tolerce. Ona po prostu nie istnieje. Umarła.
30ml gbl-a ???
Przecież to dawka śmiertelna dla jebanego słonia.
Chociaż nie... Dla stada słoni
Co Ty jesteś, Terminator do chuja?
Tu już nie może być mowy o jakiekolwiek tolerce. Ona po prostu nie istnieje. Umarła.
NIE dla OPIO !!!
18.06.2023, 11:27
kot_kreskowy przynajmniej nie musiał się bać że ktoś coś mu ghb dopierdoli do drinka, pewnie standardowej dawki co każdego by odcięła nawet by nie poczuł
kot_kreskowy ale te 30ml nie na raz rozłożone na dobę polewki i na spanie itd. chociaż na spanie to później już grube musialy iść żeby chociaż 2 godz. Pospać w trakcie ciągu
I macie rację czasem 6 ml nie odcinało jak wrzucałem żeby zasnac więc eti, alko, buch i czasem i tak spać nie szło hehe
I macie rację czasem 6 ml nie odcinało jak wrzucałem żeby zasnac więc eti, alko, buch i czasem i tak spać nie szło hehe