Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Info na sytuacje nagłe, kryzysowe sytuacje
24.06.2023, 02:27
Przeszło mi przez myśli że dobrym pomysłem byłoby utworzenie wątku do sytuacji nagłych (np. podejrzenie przedawkowania, pierwsza pomoc, "odtrucie" kogoś w domu). Nie każdy zadzwoni po karetkę, nie każdy ma tripsittera któremu powie że coś jest nie tak. Kilka pierwszych postów powinno mieć najważniejsze informacje (a w ogóle informacją nr. 1 jest żeby zadzwonić po karetkę).
Myślę że to spoko opcja i najwyżej ty jej nigdy nie użyjesz a komuś uratuje życie
Myślę że to spoko opcja i najwyżej ty jej nigdy nie użyjesz a komuś uratuje życie
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
24.06.2023, 03:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.06.2023, 03:25 przez kot_kreskowy.)
Nie wiem...
Sceptycznie do tego podchodzę.
Jeśli na takiej "gorącej linii" będzie ogarnięta osoba, to może i trafnie zaradzi, ale takich to ze świecą...
Pisałem to już gdzieś, bierzmy za siebie odpowiedzialność.
Skoro doprowadzamy się do takich stanów, to miejmy również odwagę ponieść konsekwencje swoich bezmyślnych zachowań.
To takie trochę zrzucanie odpowiedzialności i obarczanie nią innych.
Ja tego nie kupuję.
A stałych metod ratunku nie ma, dlatego tak ważne jest aby w razie zagrożenia życia, ratownik medyczny czy lekarz wiedział dokładnie jaką substancję ta osoba przyjęła.
W sytuacji przedawkowania nie ma czasu na pitu pitu z ćpunami na forum, tylko trzeba działać bo czas gra na korzyść kostuchy abstrahując całkowicie od tego, czy taka osoba będzie w stanie cokolwiek sensownego napisać.
Sceptycznie do tego podchodzę.
Jeśli na takiej "gorącej linii" będzie ogarnięta osoba, to może i trafnie zaradzi, ale takich to ze świecą...
Pisałem to już gdzieś, bierzmy za siebie odpowiedzialność.
Skoro doprowadzamy się do takich stanów, to miejmy również odwagę ponieść konsekwencje swoich bezmyślnych zachowań.
To takie trochę zrzucanie odpowiedzialności i obarczanie nią innych.
Ja tego nie kupuję.
A stałych metod ratunku nie ma, dlatego tak ważne jest aby w razie zagrożenia życia, ratownik medyczny czy lekarz wiedział dokładnie jaką substancję ta osoba przyjęła.
W sytuacji przedawkowania nie ma czasu na pitu pitu z ćpunami na forum, tylko trzeba działać bo czas gra na korzyść kostuchy abstrahując całkowicie od tego, czy taka osoba będzie w stanie cokolwiek sensownego napisać.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
24.06.2023, 08:30
Kiedyś już była chyba dyskusja na ten temat, żeby utworzyć temat na wzór "sytuacji kryzysowych" z H - na czym to się skończyło, nie pamiętam, ale jak widać na pewno nie na utworzeniu wątku..
24.06.2023, 08:56
Nikt tu wiecej nie pomoze tylko znachor zna robote jak odpedzic złą energie
aby szczurek czuł sie lepiej
aby szczurek czuł sie lepiej
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
24.06.2023, 11:31
Jak juz bylo wspominane, temat byl kiedys podnoszony juz. O ile sa tu osoby, ktore moglyby z powodzeniem zarzadzic sytuacja kryzysowa, tak wiecej jest osob, ktorych rady niekoniecznie bylyby pomocne. A tu kwestia palniecia glupoty, moze byc brzmienna w skutkach.
YOUR ATTORNEY
24.06.2023, 13:24
@"PUDZILLA" to akurat nietrafione tym razem porownanie. Bo tam nie kazdy moze byc i poprosic o pomoc. Zresza znajac Twoja opinie w jednym z watkow, czy warto kazdemu pomagac, watpliwe, zebys kazdemu chcial pomoc 😎
YOUR ATTORNEY
24.06.2023, 14:24
Beeniepatu ja może nie za każdym razem, ale mam jeszcze 49 innych osób skłonnych to zrobić ale jak już przekroczy się rubikon twc i zostanie pełnoprawnym członkiem, to "opiekę" ma gratis. A w tym roku już raz dzwoniłem na 112 do jednego z członków TWC, ale nie wiem, czy chciałby być tu wspomniany, bo to w sumie żadne przyjemne doświadczenie.
narko grupa Wagnera
narko grupa Wagnera
24.06.2023, 15:22
Najlepiej wtedy zachować trzeźwą głowę i naprawdę dopiero w kryzysowych sytuacjach dzwonić na pogotowie. Tam też mogą coś doradzić