Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Sildenafil / Tadalafil
24.06.2023, 16:40
chińczyki mają to w prochu, trzeba poszukać i popytać, ten czubek rccrystals co wysylal nieklepiący bromaz i nieklepiacy jakis krysztalek mial CHYBA sild albo tadalafil, u tgc widzialem oba produkty
nastepna sprawa, działanie tabletek na potencje trzeba wyjaśniać? bierzesz, staje ci gringo i ruchasz całą noc, co tu wyjaśniać xD tadalafil ma mniejsze dawkowanie
nastepna sprawa, działanie tabletek na potencje trzeba wyjaśniać? bierzesz, staje ci gringo i ruchasz całą noc, co tu wyjaśniać xD tadalafil ma mniejsze dawkowanie
25.06.2023, 23:50
Prawda raz w tripie dwudniowym ojebalem łącznie dodatkowo chyba z 300-400 mg silendinafilu z Żelkach smakowych No i czuć było straszne cardio
28.06.2023, 05:14
zastanawia mnie pytanie o "dzialanie, efekty, dlugosc dzialania i doswiadczenie" o substancje, ktora jest dopuszczona do sprzedazy w aptekach, absurdalnosc pytania porownywalna do "czy alprox i xanax to to samo?" albo czy "heineken klepnie tak samo mocno jak tyskie?" ew. "PARACETAMOL VS ACETAMINOFEN OPINIE" XD
@"PUDZILLA" no wiem tabletki wiem próbowałem 🙂 ale w prochu bym zobaczył 😉
kot_kreskowy ja tematów nie ruszam, tylko do seksu, to mi zostało kocie 🙃
JureKiler ja przy około 200 mg sildenafilu i 20 mg Tadalafil też nieźle się czułem, cardio
wwojtuss chodzi o to jakie działanie i efekt między jednym a drugim 😆
Pozdro Mordeczki i dzięki 😉
kot_kreskowy ja tematów nie ruszam, tylko do seksu, to mi zostało kocie 🙃
JureKiler ja przy około 200 mg sildenafilu i 20 mg Tadalafil też nieźle się czułem, cardio
wwojtuss chodzi o to jakie działanie i efekt między jednym a drugim 😆
Pozdro Mordeczki i dzięki 😉
30.06.2023, 01:25
Oba srodki tylko z apteki, bez recepty moze mniejsze stezenie(zjedz wiecej tabletek), na e recepte wieksze. Dla mnie tada>silde. Tada nie wywala mi tak cisnienia jak silde, co jest wazne w mixie np z 3cmc, tada dziala jeszcze dzien po, co tez jest mile, szczerze mowiac nie rozumiem jak mozna majac do wyboru oba wybrac silde.
01.07.2023, 17:46
kot_kreskowy wiem o czym mówisz, ale nie przypomnę sobie kto to był i bodajże chodziło mu o mix kutamax ft. stimy, jeśli dobrze pamiętam.
Ja się nie znam na tych chujoboostach, ale ciekawi mnie czy zachodzą jakieś niebezpieczne interakcje.
Ja się nie znam na tych chujoboostach, ale ciekawi mnie czy zachodzą jakieś niebezpieczne interakcje.