Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy rozpuszczenie 3cmc i wpsikiwanie do nosa ma sens ?
30.06.2023, 01:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.06.2023, 01:52 przez zdepresialy6.)
obrzydliwe nie polecam
juz lepiej sobie do dupy wl;ac
ale na robote przydatny sposob, lutujesz rurki miedziane w jakuiejs fabryce zagranica, kminisz jak ulepszyc zarowke do wapo jak wleci alfica znow, i kirasz 3cmc w psikaczu do nosa z bananem na mordzie XDDDD
(i robisz bait na narkomana, jeden niuch i gosciu biegal przez cala fabryke do mnie zeby pierdolnac niucha XD)
juz lepiej sobie do dupy wl;ac
ale na robote przydatny sposob, lutujesz rurki miedziane w jakuiejs fabryce zagranica, kminisz jak ulepszyc zarowke do wapo jak wleci alfica znow, i kirasz 3cmc w psikaczu do nosa z bananem na mordzie XDDDD
(i robisz bait na narkomana, jeden niuch i gosciu biegal przez cala fabryke do mnie zeby pierdolnac niucha XD)
30.06.2023, 03:27
Posmak gorszy niz przy sniffie ? Najbardziej mnie ciekawi czy sa ubytki na gramaturze czy to sie osadza na sciankach lubi wezyku
30.06.2023, 10:33
a to nie tak ze spray wymagalby duzego dawkowania? nie wyobrazam sobie wpsikiwac paru ml,a stezenia nawet 50mg na psik raczej nie osiagniesz
01.07.2023, 10:30
Nie jestem pewien jak duża ilośc sie da rozpuscić cmc w wodzie, ale zakładam że nie będzie to zbyt duźa ilosc, znając życie i biorąc pod uwage ilości cmc/mmc itd. jakie się tu wali to się skończy na tym że cały taki atomizer pójdzie na dwie "wrzutki" (pełnoprawne dawki, nie 2 psiknięcia)
02.07.2023, 15:01
oczywiście że ma to sens powinno wejść bezboleśnie i nie zniszczy ci tak nosa bardzo fajny pomysł
02.07.2023, 18:43
W jaki sposób woda miałaby zneutralizować kaustyczność cmc? To dalej cmc, w wodzie to wręcz szybciej i intensywniej powinieneś poczuć zajebiste pieczenie, jeśli nie tak samo jak przy normalnym wciąganiu. Jak się wysmarkasz klefem w czarną koszulkę, to wilgoć magicznie nie zneutralizuje własciwości klefa i dalej ci wypali piękną brązowo-żółtą plamę (nie pytajcie, skąd wiem )