Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co oznaczają PIERDY podczas walenia
Po mojemu, układ pokarmowy pracuje szybciej np. przesuwanie treści żołądka, jelit, natomiast jeśli jeszcze masz pokarm w żołądku, stimy ograniczają wydzielanie kwasu żołądkowego. I takie nie do końca strawione jedzenie przepychane jest przez jelita co powoduje gazu i może powodować również objawy alergiczne.
Swoją drogą po tytule to miałem dobra bekę hehe bo myślałem, że pierdy podczas dymania hahaha
Swoją drogą po tytule to miałem dobra bekę hehe bo myślałem, że pierdy podczas dymania hahaha
10.05.2023, 17:19
Już polatałem po dworze i lepiej się zrobiło... tak jakby nowo narodzony... Nie wiem czy warto poprawiać, ale teraz z głową ? ;P
13.07.2023, 16:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2023, 16:42 przez RaeminGhos.)
Może brakuje Ci czegoś w diecie, dodaj sobie do diety siemię lniane albo owsiankę, nawadniaj się bardziej.
Mięta jest bardzo dobra
Mięta jest bardzo dobra
17.07.2023, 15:28
Czasami tak mam po cmc bardzo rzadko jednak zdarza się coś takiego zaczyna się od skręcania w żołądku aż dochodzi do wiadomo czego. Zauważyłem że dieta ma bardzo duży wpływ ma na to jak jem rzeczy wspomagające pracę jelit typu : kasza, ciemne pieczywo , warzywa, owoce objawy ustępują gdy wpierdalam w siebie różnego typu fast foody objawy się nasilają. Spróbuj jeść rzeczy wspomagające pracę jelit lub zastosuj jakiś suplement diety wspomagający jelita. Raz na jakiś czas zarzucam scopolan i gazy ustępują
17.07.2023, 15:57
Ostre bąki hardcore okopcone oko
Znak by dietę zmienić.
Jak ćpam lat siedem, to nigdy nic nie było po żadnym temacie.
Znak by dietę zmienić.
Jak ćpam lat siedem, to nigdy nic nie było po żadnym temacie.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Benito#Ferdzio#ktonastępny?