Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przerwy od RC
17.07.2023, 15:07
Zregenerować coś co zjebało się w ciągu kilku dni tygodni czy miesięcy nie jest takie proste. Pamiętam jak zbierałem się po tygodniowym ciągu na alfie regeneracja szkód fizycznych trwała około miesiąca wiadomo prawidłowa dieta suplementacja gorzej było z regeneracją szkód psychicznych z tym było gorzej wspomagałem się benzo przez około miesiąca w dawkach leczniczych ,pewnie gdybym brał to oporowo stanął bym prędzej na nogi ale nie o to chodziło by wpaść w błędne koło i uzależnić się jeszcze od benzo. Ciężko było osiągnąć stan zdrowotny taki jak przed ciągniem po miesiącu brania benzo nadal uważałem, że mój stan psychiczny nie jest na tyle dobry jak przed. Niektórych szkód nie da się odbudować w 100% już
18.07.2023, 10:42
Ja robiłem przerwę około 2 miesiące było to spowodowane lekkimi psychozami,tolerancją po jaraniu dzień w dzień nie dawało już to takiej radości jak kiedyś dlatego dałem sobie siana na 2 miechy
18.07.2023, 10:49
(13.07.2023, 16:35)RaeminGhos napisał(a): Epsiakos Jak zamierzasz się regenerować, jak długo zamierzasz odpoczywać?
Szczerze planowałem początkowo z 3 miesiące, a co do regeneracji samej w sobie to głównie suplementacja odpowiednich witamin i na mnie bardzo dobrze wpływają zajazdowe treningi i porządne kardio, zawsze po zażywaniu (tak było z hexenem) miałem mocne dysproporcje kondycyjne.
Ale jednak jak patrzę po swoim stanie psychicznym/fizycznym jest lepiej niż sądziłem i przerwa będzie trwać miesiąc.
Generalnie też ja nie robię dużych ciągów, kiedyś owszem jak właśnie Hexen był dostępny w dużych ilościach, więc przerwa do 11 sierpnia a po niej zapewne kolejna do października.
18.07.2023, 11:37
Epsiakos Wytrwałości w takim razie ja zbierałem się dość długo przez to, że mój stan psychiczny był kompletnie rozjechany na kilka stron chwiejność emocjonalna itp. Sport na pewno pomoże rozładować zbędne emocje zajmie to Ci umysł. Każdy ma inne predyspozycje jeśli uważasz, że miesiąc starczy na odbudowanie szkód spowodowane przyjmowanie hexu czy innych substancji to trwaj do końca "kuracji "
18.07.2023, 11:40
Z mojego doświadczenia wiem, że miesiąc to już dużo. Mi wystarcza, żeby 3CMC kopało jak najlepszy koks
Podziwiam osoby które weekend w weekend walą RC i potrafią czerpać z tego przyjemność.
Podziwiam osoby które weekend w weekend walą RC i potrafią czerpać z tego przyjemność.
18.07.2023, 11:43
(18.07.2023, 11:37)Mfexor napisał(a): Epsiakos Wytrwałości w takim razie ja zbierałem się dość długo przez to, że mój stan psychiczny był kompletnie rozjechany na kilka stron chwiejność emocjonalna itp. Sport na pewno pomoże rozładować zbędne emocje zajmie to Ci umysł. Każdy ma inne predyspozycje jeśli uważasz, że miesiąc starczy na odbudowanie szkód spowodowane przyjmowanie hexu czy innych substancji to trwaj do końca "kuracji "
A dziękuję, cieszę się akurat że jestem na tyle zdyscyplinowany żeby wytrwać bez większych problemów, wam również tego życzę a raczej wierzę że każdemu z osobna się to uda
20.07.2023, 11:23
(18.07.2023, 11:40)majk RC kson napisał(a): Z mojego doświadczenia wiem, że miesiąc to już dużo. Mi wystarcza, żeby 3CMC kopało jak najlepszy koks
Jak dbasz o bhp to nos jest w stanie w ten tydzien dojsc do użyteczności stad akurat co weekend wypada
Od siebie dodam ze po 2 tygodniowej pauzie trojeczka dala ten euforyczny posmak poza sama pusta stymualcja