Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy rozpuszczenie 3cmc i wpsikiwanie do nosa ma sens ?
02.07.2023, 21:20
Nie jesteś w stanie tego nawet wciągnąć i wchłaniałoby się przez śluzówkę w większości, co rozkurwi cały kinol a dodatkowo stężenia dużego nie uzyskasz bo zapcha atomizer.
Z mocnymi sprzętami miałoby to prędzej sens jak alfa, hex czy mdphp.
Z mocnymi sprzętami miałoby to prędzej sens jak alfa, hex czy mdphp.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
03.07.2023, 00:22
Ja uważam, że to nie ma sensu, zresztą po co kombinować w taki sposób jak równie dobrze możesz sobie zrobić bombkę, po co sobie niszczyć śluzówkę : |
03.07.2023, 08:07
dlatego mówie trzeba wypróbować koniecznie serio jak teraz będę miał temat to testuje ten sposób
03.07.2023, 09:09
przesadzacie trochę wyobraziłem sobie to przychodzą do mnie koledzy a ja wyskakuje z tubą i mówie dawać nosy bedziemy ćpać aaahahhaha
17.07.2023, 15:32
Każda metoda jest dobra na swój sposób. Nie bez powodu można się uzależnić od kropel do nosa. Osobiście nigdy tej metody nie praktykowałem i sam jestem ciekaw ile takich kropel donosowo trzeba zażyć żeby poczuć minimalne działanie cmc.
22.07.2023, 19:50
Wszystko spoko ale trzebaby pół butli na raz wypsikać czy coś xDDD to by mogło dziwnie wyglądać
22.07.2023, 23:01
Co to zmieni?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
24.07.2023, 00:11
To zmieni że stanie 10 minut w kącie i wypsiukiwanie połowy opakowania kropli ze strużkami płynu wypływającymi z nosa bo to się przecież w takich ilościach nie wchłonie tak szybko wyglądałoby co najmniej podejrzanie. Spróbuj sobie wlać tyle płynu na raz do nosa. Nie mówię, że się nie da. Po prostu wątpię żeby to było fajne doświadczenie. Dopóki ktoś nie wypróbuje tego sposobu w praktyce i nie zda sprawozdania czy i jak to działa/ nie działa to możemy sobie gdybać xDDDD Z innymi substancjami sposób z zakraplacze działa wyśmienicie - miałam noopept w kroplach i faktycznie było wygodnie i działało a 1 czy 2 psiuknięcia to była cała potrzebna dawka więc nic z nosa nie kapało.