Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
26.07.2023, 17:07
(26.07.2023, 13:49)JureKiler napisał(a): Która trójka u escobara jest najbardziej speedująca? pytanie do weteranów co wszystkich sortów sporobwali
Esco ma 5 rodzajów 3cmc
Raczej nikt nie jest w stanie stestować wszystkiego w krótkim czasie.
Celuj w Pablo, Snow i Bandit
Lemon i Omikron to euforyczne sorty.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
26.07.2023, 17:43
JureKiler Powiem ci tak, po Snowie nie rzucało tak bardzo po ścianach, jak testowałem go jakiś czas temu, no trochę zleciało, ale zapewne się nie zmienił.
Ale bandit to pewniak. Możesz brać śmiało, jak na 3-cmc - NO, wiadomo że to nie będzie ten mityczny już guzman - ale, szybka faza, dobry czas działania, minimalne uboki, zwała znikoma, nie zapierdala nosa - jest elegancki.
Ale bandit to pewniak. Możesz brać śmiało, jak na 3-cmc - NO, wiadomo że to nie będzie ten mityczny już guzman - ale, szybka faza, dobry czas działania, minimalne uboki, zwała znikoma, nie zapierdala nosa - jest elegancki.
27.07.2023, 10:43
Witam
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
DOSTĘPNOŚĆ
Meth Piko jest
4mmc jest
4cmc Deluxe jest
4cmc Choco jest
3cmc Bandit jest
3cmc Lemon jest
3cmc Snow jest
3cmc PABLO jest
3cmc omikron jest
analog hexen jest
cherry jest
mdphp jest
superman jest
apvp Brak
28.07.2023, 00:52
wedlug mnie rowniez najlepszym 3cmc od Escobara jest Bandit, goraco go polecam, jest pewniaczkiem
Witajcie drodzy NARKOMANIE, leci do mnie Kolejna paka leci do mnie! na planszy będzie Lemon oraz Hexen leci więcej więc zrobie jakie recki!
kontakt z Escobar jak zawsze 10/10
kulturka i pełna profeka dlatego MOŻEZ POBIERAĆ BEZ OBAW !
pozdr YalA$.
kontakt z Escobar jak zawsze 10/10
kulturka i pełna profeka dlatego MOŻEZ POBIERAĆ BEZ OBAW !
pozdr YalA$.
29.07.2023, 09:36
ziomek paznokcia urwał prawie na otwieraniu paki o$tatnio
Jak miałem zrąbane zatoki i nie dbałem o zdrowie to strasznie mi trójki zapychaly kichawę teraz wcale tego nie ma a co do bandita to jest nornmalnie nie zapycha za mocno bracie
Jak miałem zrąbane zatoki i nie dbałem o zdrowie to strasznie mi trójki zapychaly kichawę teraz wcale tego nie ma a co do bandita to jest nornmalnie nie zapycha za mocno bracie