Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Która służba mundurowa jest najmniej potrzebna? - 07/28
28.07.2023, 19:33
Powiedział bym straż miejska, ale nie jest to formacja mundurowa lecz urzędnicy państwowi
Około 80% wojsk obrony terytorialnej, zostawić tylko wyspecjalizowane jednostki i komórki
Około 80% wojsk obrony terytorialnej, zostawić tylko wyspecjalizowane jednostki i komórki
28.07.2023, 20:07
No ale dlaczego twierdzisz że najmniej potrzebna ? Kolejna sprawa, ratownicy medyczni nie są służba mundurowa
Służby Mundurowe to - Wojsko, Policja, Służba Celno-Skarbowa, Straż Graniczna, Służba Więzienna i Straż pozarna, Straż Marszałkowska i Służby specjalne (np borowiki)
Służby Mundurowe to - Wojsko, Policja, Służba Celno-Skarbowa, Straż Graniczna, Służba Więzienna i Straż pozarna, Straż Marszałkowska i Służby specjalne (np borowiki)
28.07.2023, 20:08
Strażaki miejskie, hieny i nieudaczniki. Szczerze ma na nich alergie...
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
28.07.2023, 20:19
Ja cię doskonale rozumiem, jak jeszcze w woju byłem to mi te kurwy mandat chciały wlepić i to w mundurze byłem (stanie na zakazie, tyle że pojazdem uprzywilejowanym)
Jak założyłem beret to zaczęło się przepraszanie xD
Ja pamiętam jak mieszkałem na innej dzielnicy, z balkonu miałem ich komendę.
Jechałem z nimi w cywilizowany ale stanowczy sposób, jebani potrafili między garażami stanąć i iść w kime między 24 a 5, jebane lenie
Jak założyłem beret to zaczęło się przepraszanie xD
Ja pamiętam jak mieszkałem na innej dzielnicy, z balkonu miałem ich komendę.
Jechałem z nimi w cywilizowany ale stanowczy sposób, jebani potrafili między garażami stanąć i iść w kime między 24 a 5, jebane lenie