Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Lemon - Opinie o produkcie
29.06.2023, 09:49
niewazne jak drobny mial by ci przyszedl w samarze i tak kazdy zaleci ci go przepierdolic ciezkim przedmiotem i rozetrzec, oszczedzasz troche cierpienia sluzowce i poprawiasz wchlanianie
29.06.2023, 14:09
w zasadzie to masz racje nie ma sensu męczyć noska następnym razem tak uczynię, pamiętam że przy jednym sniffie poszła kuleczka poczułem ją i to bolało potem
28.07.2023, 19:50
Mnie lemon milo zaskoczyl jakis czas temu, dziwie sie ze tak malo opinii
Profil bardziej eufo
Profil bardziej eufo
28.07.2023, 20:22
wstawiajcie foty lemona, ja dostałem go w ramach darmochy, chyba ktoś mi pakę oddał bo wpadło niespodziewanie, recenzja na pierwszej stronie, jest to trójka bardzo solidna, nie aż tak giga kozak jak mokry mirror z kwietnia (który nie mam pojęcia czy jest), ale spokojnie 80% co najmniej jego mocy miał
Witam wszystkich
Przyszły mi ładne żółto-pomarańczowe kamienie. To drugie zamówienie, pierwszy raz brałem od Escobara 3sms Bandit.
Co chcę powiedzieć, jak osobiściei mi się wydawało Lemon jest trochę słabszy, można bez wahania robić od razu duże linie, ja poczułem konkretny efekt po raz trzeci, nie mogę powiedzieć ile w mg, mam chujowe " oko " na to. W działaniu jest bardziej miękki ale to nie jest minus, jest dobry na swój sposób. 50/50 eufo speed
Można sobie porelaksować
Wdzięczny Esco
Przyszły mi ładne żółto-pomarańczowe kamienie. To drugie zamówienie, pierwszy raz brałem od Escobara 3sms Bandit.
Co chcę powiedzieć, jak osobiściei mi się wydawało Lemon jest trochę słabszy, można bez wahania robić od razu duże linie, ja poczułem konkretny efekt po raz trzeci, nie mogę powiedzieć ile w mg, mam chujowe " oko " na to. W działaniu jest bardziej miękki ale to nie jest minus, jest dobry na swój sposób. 50/50 eufo speed
Można sobie porelaksować
Wdzięczny Esco
Nie wiem czemu jest tu tak mało komentarzy ale Lemon też wart uwagi to na pewno
Jest dużo energii, ale nie ma tego niepokoju, nie latasz wszędzie jak debil, jak to czasami bywa po waleniu jest to plusem. Euforia nie jest silna, ale Odczuwalna.
Ale nie ma uczucia, że czegoś brakuje, najważniejsze to znać swoją dawkę
i będzie zajebiście
Jest dużo energii, ale nie ma tego niepokoju, nie latasz wszędzie jak debil, jak to czasami bywa po waleniu jest to plusem. Euforia nie jest silna, ale Odczuwalna.
Ale nie ma uczucia, że czegoś brakuje, najważniejsze to znać swoją dawkę
i będzie zajebiście