Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
10.08.2023, 11:07
3CMC Bandit
SNIFF
Bardzo euforyczny sort, podbija pod "czwóreczke". Nieco mokry, ale dobrze się kruszy. Jest konieczność dorzucania, dokładniej chęć dorzucania. Miałam przyjemność testować wcześniejszy - krystaliczny. Obecny pomimo mniej atrakcyjnego wyglądu niż poprzedni dla mnie ciekawszy. Głównie z uwagi na proporcje euforia/speed (70/30).
SNIFF
Bardzo euforyczny sort, podbija pod "czwóreczke". Nieco mokry, ale dobrze się kruszy. Jest konieczność dorzucania, dokładniej chęć dorzucania. Miałam przyjemność testować wcześniejszy - krystaliczny. Obecny pomimo mniej atrakcyjnego wyglądu niż poprzedni dla mnie ciekawszy. Głównie z uwagi na proporcje euforia/speed (70/30).
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
12.08.2023, 22:07
3cmc bursztynek, przez niektorych nazywany banditem, moim zdaniem bardzo rozni sie od swojego polprzezroczystego brata, zjazd jest bardziej odczuwalny, jest malo plastyczny, troszke klei sie do karty, trudno jest go ladnie uformowac przy tasowaniu, ale jest wydajny, gryzie w kinol, nie odstrzeliwuje, dziala bardzo fajnie, czuc przyplyw euforii, trudno o dopaminowa wyjebe i brak ogaru, predzej sa nogi z waty i pluszowatosc, nogi dretwieja, moim zdaniem bardzo kaleczy nos, bo po przerobieniu 1.5g juz leciala farba, ale goraco polecam jesli ktos ma rozterke co wziac z sampelka
13.08.2023, 02:28
(10.08.2023, 02:15)wwojtuss napisał(a): Sargon2525 1.8x wieksza niz to co zarzucasz sniffem, zalezy od tolerki i od twojego doswiadczenia
nie piszcie surowych liczb typu trzysta sto piecset bo to nie ma sensu xd
Proporcje...
TAK PROSTE I GENIALNE ZARAZEM😎
Sztos👍
Bardzo celna rada.
Metamorfoza
13.08.2023, 17:30
Sargon2525 musialbys sprobowac i ocenic, ja Ci moge powiedziec, ze libido skacze i dzyndzel nie opada, ale na Ciebie moze to zadzialac zupelnie odwrotnie, sprobuj a sie przekonasz, na pewno na Bandicie sie nie zawiedziesz, ale moga byc lepsze sorty do bzykania