Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
No czego tyle żresz? Nie jedz tyle.
Tak dla zdrowia, jak w temacie.
UWAGA! Tylko dla odważnych .
Można wpisywać się na listę.
Liczba miejsc ograniczona. Kto pierwszy ten lepszy...
1. fiodor (gdzieś już doczytałam, ze się zgłosiłeś przed ogłoszeniem konkursu). Brawo Ty .
NASTĘPNY PROSZĘ... (nie trzeba zachowywać odstępu)
2. Ja
3. Ja już byłam
4.
Śmiało bo będę wywoływać do odpowiedzi
UWAGA! Tylko dla odważnych .
Można wpisywać się na listę.
Liczba miejsc ograniczona. Kto pierwszy ten lepszy...
1. fiodor (gdzieś już doczytałam, ze się zgłosiłeś przed ogłoszeniem konkursu). Brawo Ty .
NASTĘPNY PROSZĘ... (nie trzeba zachowywać odstępu)
2. Ja
3. Ja już byłam
4.
Śmiało bo będę wywoływać do odpowiedzi
11.09.2023, 22:58
Ja chyba będę musiał. Najwyżej tego grama schowam do szafy.
Ale zastrzegam sobie możliwość palenia ziółka.
Ale zastrzegam sobie możliwość palenia ziółka.
12.09.2023, 11:30
Łooo ja Panowie jak tłumnie. Słusznie, nie można łapczywie...
Osobiście już nie pamiętam jak wygląda ćpanie, ale po dłuższej przerwie będzie lepiej smakowało.
fiodor tej może Cię z kimś pomyliłam i zostałeś niesłusznie wywołany do odpowiedzi. Może przez ten turkusowy kolor . Jeśli tak to wybacz
kot_kreskowy, dobry koteł, . Z zaangażowaniem, prawidłowo.
Epsiakos , palec do budki brawo...
hidden no i gitara
Jest już szczęśliwa "7", polecam w tym okresie regeneracje wątroby.
WERSJA PODSTAWOWA: RANO PO PRZEBUDZENIU SZKLANKA - DWIE CIEPŁEJ (NIE MYLIĆ Z GORĄCĄ) WODY Z CYTRYNĄ - cytryny nie żałuj, nie jakiś tam zdechniety plasterek tylko połówkę wal na szklane. Połówka, czytaj pół cytryny na szklane wody. Sok z buraka, albo burak w innej formie.
Lecę tak już jakiś czas na tych burakach i cytrynie. Powiem Wam, jest moc
Następny proszę
Osobiście już nie pamiętam jak wygląda ćpanie, ale po dłuższej przerwie będzie lepiej smakowało.
fiodor tej może Cię z kimś pomyliłam i zostałeś niesłusznie wywołany do odpowiedzi. Może przez ten turkusowy kolor . Jeśli tak to wybacz
kot_kreskowy, dobry koteł, . Z zaangażowaniem, prawidłowo.
Epsiakos , palec do budki brawo...
hidden no i gitara
Jest już szczęśliwa "7", polecam w tym okresie regeneracje wątroby.
WERSJA PODSTAWOWA: RANO PO PRZEBUDZENIU SZKLANKA - DWIE CIEPŁEJ (NIE MYLIĆ Z GORĄCĄ) WODY Z CYTRYNĄ - cytryny nie żałuj, nie jakiś tam zdechniety plasterek tylko połówkę wal na szklane. Połówka, czytaj pół cytryny na szklane wody. Sok z buraka, albo burak w innej formie.
Lecę tak już jakiś czas na tych burakach i cytrynie. Powiem Wam, jest moc
Następny proszę
12.09.2023, 12:00
@"Lady Giwera" ale tak jest ostatnio, a to dlatego, że ostatnimi czasy schudłem tak, że ważę tyle co w gim/liceum (?) a stary chlop. Poza tym zasuwam fizycznie i trzeba wrócić do formy. A że lubię i gotowac i jeść to już inna kwestia