Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
| Ankieta: Kupisz ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
| Tak | 18 | 42.86% | |
| Nie | 9 | 21.43% | |
| Tylko jeśli batch zbiera pozytywne opinid | 14 | 33.33% | |
| Tylko jak będzie to jedyny sort w ofercie | 1 | 2.38% | |
| Razem | 42 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Czy kupisz kolorowy sort ?
01.09.2023, 16:01
Nie mam nic przeciwko kolorowym sortom.
Jestem świadom tego, że kolor wynika z jakiegoś błędu czy to na etapie syntezy czy krystalizacji, jednak jeśli klepie tak jak powinien i nie ma po tym jakiejś gargantuicznej zwały to zakupię go ponownie.
Nieżadko kolorowe sorty działają i smakują mi lepiej niż białe/transparentne.
Jestem świadom tego, że kolor wynika z jakiegoś błędu czy to na etapie syntezy czy krystalizacji, jednak jeśli klepie tak jak powinien i nie ma po tym jakiejś gargantuicznej zwały to zakupię go ponownie.
Nieżadko kolorowe sorty działają i smakują mi lepiej niż białe/transparentne.
02.09.2023, 00:23
Albo witaminę g17, kwas ślapodenkowy i nadbączan chloru...
Bo przecież w zanieczyszczeniach może być wszystko...
Łukasz, każdy ma prawo do swojego zdania👍
02.09.2023, 07:09
(02.09.2023, 00:23)kot_kreskowy napisał(a): Albo witaminę g17, kwas ślapodenkowy i nadbączan chloru...
Chłop napisał, że nieważna jest jakość ważne, żeby się naćpać. No to napisałem czym może się naćpać.
02.09.2023, 10:45
No przecież napisał, że ważne żeby działało. Aceton, toluen i metyloamina też działają odurzająco. I też będzie euforia. A to, że to ktoś wymieszał w losowych proporcjach, skrystalizował i sprzedaje nie znaczy, że to to.
12.09.2023, 16:42
proszę o trzy argumenty za rzuconą tezą, która mówi o tym, że Luks jest psem xD
jeśli ktoś wyjdzie z wiarygodną i przekonującą argumentacją i dowodami, że jakoby Luks miałby być służbą, to mu oddaje najbliższą darmoche - jeśli uda mu się mnie przekonać.
jeśli ktoś wyjdzie z wiarygodną i przekonującą argumentacją i dowodami, że jakoby Luks miałby być służbą, to mu oddaje najbliższą darmoche - jeśli uda mu się mnie przekonać.