Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak bezpiecznie kupować?
14.09.2023, 14:20
@"PUDZILLA" z tej strony to nie patrzałem. Nie mam tego doświadczenia. Ale warto to wiedzieć.
kot_kreskowy nie no, robisz sobie jaja. Przecież jemu chodzi o to, że wszystkie wezwania jakie miał dotyczyły polskich vendorów którzy brali kasę na konto i bhp mieli wątpliwe, żeby nie powiedzieć, że nie mieli żadnego. A z zagranicy mimo tego że jebneli mnóstwo vendorów (thereal zanim aresztowali pana Alexa P. (i wysłali na odróbki za kierowanie grupą przestępczą xD), orangechems, smokey, blueman, prawdopodobnie chem.eu, i miliard innych pałkersonów) - nie ma żadnych problemów z tego tytułu.
14.09.2023, 16:05
horsii
Nigdy nie robię sobie jaj z kwesti bezpieczeństwa.
A co Pudzilla miał na myśli to nie zajarzyłem, bo nie kojarzę tych vendorów z polską. Preda kojarzę tylko z holką, monster wysyłał mi paki z zagramanicy, a pozostałych dwóch nie znam, to mogłem nie być na tyle "bystry" aby się domyślić. Sorry.
Zresztą jakie ma to znaczenie?
Chcecie mnie przekonać abym płacił przelewem czy udowadniacie swoje racje?
Bo nie kumam teraz.
Nigdy nie robię sobie jaj z kwesti bezpieczeństwa.
A co Pudzilla miał na myśli to nie zajarzyłem, bo nie kojarzę tych vendorów z polską. Preda kojarzę tylko z holką, monster wysyłał mi paki z zagramanicy, a pozostałych dwóch nie znam, to mogłem nie być na tyle "bystry" aby się domyślić. Sorry.
Zresztą jakie ma to znaczenie?
Chcecie mnie przekonać abym płacił przelewem czy udowadniacie swoje racje?
Bo nie kumam teraz.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.09.2023, 18:04
Tak se myślę. W razie lipy Vendora to nie kupujący ma przypal, a Vendor bo klient mógł kupować co chciał, przecież nie złapano go za rękę że handlował np.
24.11.2023, 19:03
Jestem świeży w temacie nie wiem nawet czy w dobrej zakładce pytam ale nigdzie nie mogłem znaleźć informacji o tym czy np w portwelu Bitcoin wymagają jakiś weryfikacji bo już wpłacałem kilka razy nieduże kwoty i wysyłałem do Vendora tylko nie wiem czy np pewnego dnia po wpłacie troszkę większej kwoty 2-4 tys nie zaskoczy mnie jakaś weryfikacja czy coś oczywiście wpłacane tylko w Bitomacie