Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Kupisz ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 18 | 43.90% | |
Nie | 9 | 21.95% | |
Tylko jeśli batch zbiera pozytywne opinid | 13 | 31.71% | |
Tylko jak będzie to jedyny sort w ofercie | 1 | 2.44% | |
Razem | 41 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Czy kupisz kolorowy sort ?
14.09.2023, 16:43
no cóż, opiowraki ladują jakieś barachło sold as Dope z ksylazyną, polproduktami od fenta, albo z entymi analogami etazenu (niepotrzebne skreslic), ketoniarze walą brudne, kolorowe sorty w myśl zasady, ukry z prowincji walą 10% fetke na miescie i pryskane cbd skacząc z radości, bo mają super temacik w ekhem, ekhem - promocyjnej cenie xD
a teraz zapraszam co niektórych na ukrainskie forum, poczytajcie sobie tamte raporty z podrozy, ich kurwa temaciki i powiem wam wszystkim jedno - do tego doprowadziliście i doprowadzacie forum o takiej tematyce. Każda merytoryczna dyskusja oraz ustalanie wspólnego naukowego konsensusu w jakiejkolwiek sprawie, jest od góry brana jako archiwum X dla służb kontrwywiadu, jak Waterloo dla Napoleona, jak Rozkaz 66 w Zemście Sithów...
labrc.name czwarta zakładka na górze - TRIP RAPORTY, tak kurwa skończy się forumowanie znane od ponad bardzo długiej dekady, nie warto za was walczyć, nie warto za was isc glosowac, nie warto robić kurwa nic jak to Zbigniew Stonoga określił.
i co z tego, że wiesz, że to szkodzi, skoro zupełnie nie jesteś tego świadomy.
a teraz zapraszam co niektórych na ukrainskie forum, poczytajcie sobie tamte raporty z podrozy, ich kurwa temaciki i powiem wam wszystkim jedno - do tego doprowadziliście i doprowadzacie forum o takiej tematyce. Każda merytoryczna dyskusja oraz ustalanie wspólnego naukowego konsensusu w jakiejkolwiek sprawie, jest od góry brana jako archiwum X dla służb kontrwywiadu, jak Waterloo dla Napoleona, jak Rozkaz 66 w Zemście Sithów...
labrc.name czwarta zakładka na górze - TRIP RAPORTY, tak kurwa skończy się forumowanie znane od ponad bardzo długiej dekady, nie warto za was walczyć, nie warto za was isc glosowac, nie warto robić kurwa nic jak to Zbigniew Stonoga określił.
i co z tego, że wiesz, że to szkodzi, skoro zupełnie nie jesteś tego świadomy.
14.09.2023, 16:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2023, 16:52 przez kot_kreskowy.)
horsii
Jasna sprawa, że niosą, doświadczyłem już tego po niektórych "kolorkach" jak choćby ostatnie odmóżdżenie po bandycie, o czym pisałem zresztą w opinii.
Nad szkodliwością "kolorków" nie potrzeba dywagować, są zanieczyszczone i łupią organizm, tylko jedne więcej a inne mniej.
@"PUDZILLA"
Skoro wiem to przecież jestem świadom.
Mieć świadomość to mieć wiedzę.
Jasna sprawa, że niosą, doświadczyłem już tego po niektórych "kolorkach" jak choćby ostatnie odmóżdżenie po bandycie, o czym pisałem zresztą w opinii.
Nad szkodliwością "kolorków" nie potrzeba dywagować, są zanieczyszczone i łupią organizm, tylko jedne więcej a inne mniej.
@"PUDZILLA"
Skoro wiem to przecież jestem świadom.
Mieć świadomość to mieć wiedzę.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.09.2023, 17:18
Świadomość to percepcja własnego umysłu, a skoro tylko wiesz, to tylko wiesz, zaprzeczasz sam sobie i świadom nie jesteś xD
ale wiedziałem, że ktoś się na to w ten sposób złapie
ale wiedziałem, że ktoś się na to w ten sposób złapie
14.09.2023, 17:40
@"PUDZILLA"
Będziemy rozbijać gówno na atomy?
Dobrze.
Skoro zdaję sobie sprawę, że dany sort może być szkodliwy, co wynika z jakiejś posiadanej wiedzy i podejmuję ryzyko posmakowania go będąc gotowym na ewentualne konsekwencje, to jest to świadomość czegoś.
Miejże litość:e
Będziemy rozbijać gówno na atomy?
Dobrze.
Skoro zdaję sobie sprawę, że dany sort może być szkodliwy, co wynika z jakiejś posiadanej wiedzy i podejmuję ryzyko posmakowania go będąc gotowym na ewentualne konsekwencje, to jest to świadomość czegoś.
Miejże litość:e
NIE dla OPIO !!!
(14.09.2023, 15:49)Maniek napisał(a): Czarnego chlora czy też w odcieniu ciemnego brązu bym nie kupił (szczerze mówiąc, to żadnego chlora bym w ogóle nie kupił, bo to gówno, jak dla mnie. Są inne lepsze zabawki, np. 3mmc, 2C-B, 4-HO-MiPT, MDMA)
Lepiej dołożyć te kilka złotych więcej i kupić coś co jest mniej zanieczyszczone.
Chloru to ciężki temat. Bez odpowiedniego detoksu ciężko podejść do xhlora. Chyba, że jesteś w cugu to weźmiesz wszystko i "poklepie".
Druga rzecz to kwestia oczekiwań. Jeśli dla Ciebie "best choice" to np mefedron i szukasz czegoś co zadziała jak mefedron to klefedronu będzie złym wyjściem.
(14.09.2023, 16:27)horsii napisał(a): To super. Ale rozchodziło się o to, że niektórzy pisali, jakby takie sorty o dziwnych kolorach w ogóle nie niosły ze sobą większych szkód dla organizmu, niż jakieś doczyszczone.
Kwestia zniszczeń to nie kwestia jednej posiadowki. To nie kwestia 1, 2 czy 3 gram. Organizm wysyła informacje o pewnych rzeczach - np kibelek od razu po wrzucie, zaparcia bez dragów i tym podobne. Chłop kupuje kolejna piątkę, wszystko wraca do normy i mózg ma informacje - przecież wszystko jest ok.
14.09.2023, 17:53
kot_kreskowy ale sprowadziłeś to co powiedziałeś w taki sposób (swoją drogą śmieszny xD), że żebyś zrozumiał przykład, to wyglądało na napinanie muskołów po sparingu z muchą
jeśli jesteś no to bądź, wytrwałości na tej ścieżce, tylko nie spotykam się z ludźmi, którzy byliby świadomi i sprowadzali ten stan do "skoro wiem to jestem świadom"
kajabuzy, kiszczaki tez wiedzą bardzo dużo, co z tego jak świadomości brak
jeśli jesteś no to bądź, wytrwałości na tej ścieżce, tylko nie spotykam się z ludźmi, którzy byliby świadomi i sprowadzali ten stan do "skoro wiem to jestem świadom"
kajabuzy, kiszczaki tez wiedzą bardzo dużo, co z tego jak świadomości brak
14.09.2023, 17:55
@"PUDZILLA" kwestia wiedzy a kwestia robienia czegoś z tą wiedzą to dwie różne sprawy. Ja za nikogo nie walczę. Przedstawiam fakty i nie dzialam emocjonalnie.
Jednak ból dupy u niektórych userow czy vendorow to miód na moje serce. Konkretne chłopaki jak Hiro, Fejki czy kilka innych sklepów lata temu tworzyli własną jakość. Wtapiali jak każdy vendor ale pewne rzeczy eliminowali.
Jedyna opcja, żeby rynek się zaczął naprawiać to omijać brudne sorty które dzisiaj są marginesem. Ten margines też powinniście wypchnąć. Bynajmniej nie mówię tu o wywaleniu vendora ale o wywaleniu sortów słabej jakości.
Nie. Sort sam się nie wywali. Vendor roześle 30 sampli za free ludzie się skuszą i zawsze kilku desperatów powie, że to ok.
Jednak ból dupy u niektórych userow czy vendorow to miód na moje serce. Konkretne chłopaki jak Hiro, Fejki czy kilka innych sklepów lata temu tworzyli własną jakość. Wtapiali jak każdy vendor ale pewne rzeczy eliminowali.
Jedyna opcja, żeby rynek się zaczął naprawiać to omijać brudne sorty które dzisiaj są marginesem. Ten margines też powinniście wypchnąć. Bynajmniej nie mówię tu o wywaleniu vendora ale o wywaleniu sortów słabej jakości.
Nie. Sort sam się nie wywali. Vendor roześle 30 sampli za free ludzie się skuszą i zawsze kilku desperatów powie, że to ok.
14.09.2023, 19:20
Osobiście powiem wam, że moje obecne standardy nie sprzyjają testowaniu tego typu sortów. Miałem przyjemność "doświadczyć" na własnej skórze leciwego już sortu 3-cmc, pomarańczowego, za pare zł/g - wiecie o który chodzi xD
Boję się w ogóle przewidywać co z organizmem dzieje się po zjedzeniu czegoś takiego, ale jak kto woli.
Wychodzi w praniu, albo w sraniu.
Boję się w ogóle przewidywać co z organizmem dzieje się po zjedzeniu czegoś takiego, ale jak kto woli.
Wychodzi w praniu, albo w sraniu.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
14.09.2023, 19:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.09.2023, 19:44 przez kot_kreskowy.)
Lukas1985
Niektóre kolorowe sorty są na tyle dobre, że warte "niewypychania", jak to określiłeś.
np guzman, mirror
DissoEnjoyer
O którym sorcie mówisz?
Niektóre kolorowe sorty są na tyle dobre, że warte "niewypychania", jak to określiłeś.
np guzman, mirror
DissoEnjoyer
O którym sorcie mówisz?
NIE dla OPIO !!!
kot_kreskowy Guzman był kolorowy? Kiedy, gdzie?
a mirror.. nie powiedziałbym ze był kolorowy, kurwa, jak mirror był kolorowy to co powiedzieć o tym cmc pepsi? XD
a co do sortu chodzi pewie o legendarne 3-cmc "KFC" od rcsafe które wyglądało jak panierka z kfc
najpierw było za 8zł/g, potem za 5zł bo nie schodziło
a mirror.. nie powiedziałbym ze był kolorowy, kurwa, jak mirror był kolorowy to co powiedzieć o tym cmc pepsi? XD
a co do sortu chodzi pewie o legendarne 3-cmc "KFC" od rcsafe które wyglądało jak panierka z kfc
najpierw było za 8zł/g, potem za 5zł bo nie schodziło