Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Kupisz ? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak | 18 | 43.90% | |
Nie | 9 | 21.95% | |
Tylko jeśli batch zbiera pozytywne opinid | 13 | 31.71% | |
Tylko jak będzie to jedyny sort w ofercie | 1 | 2.44% | |
Razem | 41 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Czy kupisz kolorowy sort ?
14.09.2023, 20:04
Tamte wcześniejsze sorry hiro czy fshop się bardzo mocno utlenialy. Jak Hiro to rozegrał to nie pamiętam ale fejki puścili wszystko za grosze.
W kwestii innych sortów wracamy do punktu wyjścia. Woda, strzykawka, filtry, spodek rozpuścić odfiltrowac, odparować i ocenić. I wtedy ocenić ile zostało.
W kwestii innych sortów wracamy do punktu wyjścia. Woda, strzykawka, filtry, spodek rozpuścić odfiltrowac, odparować i ocenić. I wtedy ocenić ile zostało.
15.09.2023, 06:31
To ja kolejny raz zadam pytanie, na które nikt nie odpowiedział od miesiąca czy jeszcze dłużej. Bandit był w pewnym momencie pomarańczowy jak jasne pomarańcze. Teraz kot_kreskowy piszę, że po niedużej ilości miał masakryczna zwale. Ok, niby Esco to podczyscil jak zaczeliscie ta burze, ale dalej czyste to nie jest. Dalej każdy to poleca jako najlepsza 3 u Esco. Według waszych standardów dbania o zdrowie wszystko jest ok i tą kolorowa trojeczke nie tylko nie atakujecie, ale promujecie i polecacie... podwójne standardy ?
15.09.2023, 07:01
Bandita miałem dwa razy.
Pierwszy raz gdy była to nowość czyli miesiące temu. Wtedy był bieluśki i speedowy.
No i teraz gdzie profil całkowicie inny, euforyczny. Zabawa na nim rewelacyjna lecz zwała gigant.
Czy esco go czyścił to nie wiem. Nie jestem w temacie.
Polecają bandita ze względu na olbrzymie eufo, libido i ogólnie jest mocna. (Osobiście wybrałbym 3cmc Pablo) Zwały nikt chyba nie bierze pod uwagę, tak jakby to szło "w koszty". Ale ok, jestem w stanie to zrozumieć bo jednak działanie wynagradza strucie po testach.
Z tym, że ten współczynnik zysków do strat jest w 3cmc cola korzystniejszy.
Tak uważam i tak to widzę.
A podwójne standardy, bo ego zostało nadszarpnięte i jest co jest.
Takie moje zdanie.
fiodor
To jeszcze chwilę potrwa. Za miesiąc temat umrze śmiercią naturalną😉
Miłego dnia wszystkim😀
Pierwszy raz gdy była to nowość czyli miesiące temu. Wtedy był bieluśki i speedowy.
No i teraz gdzie profil całkowicie inny, euforyczny. Zabawa na nim rewelacyjna lecz zwała gigant.
Czy esco go czyścił to nie wiem. Nie jestem w temacie.
Polecają bandita ze względu na olbrzymie eufo, libido i ogólnie jest mocna. (Osobiście wybrałbym 3cmc Pablo) Zwały nikt chyba nie bierze pod uwagę, tak jakby to szło "w koszty". Ale ok, jestem w stanie to zrozumieć bo jednak działanie wynagradza strucie po testach.
Z tym, że ten współczynnik zysków do strat jest w 3cmc cola korzystniejszy.
Tak uważam i tak to widzę.
A podwójne standardy, bo ego zostało nadszarpnięte i jest co jest.
Takie moje zdanie.
fiodor
To jeszcze chwilę potrwa. Za miesiąc temat umrze śmiercią naturalną😉
Miłego dnia wszystkim😀
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
15.09.2023, 07:24
kot_kreskowy ja to wszystko wiem, bo sam miałem ten bialutki bandit. Wiem czemu jest polecany. Jednak skoro tak się tu troszczą niektórzy o zdrowie i zniknięcie kolorowych sortów, to czemu tylko jeden kolorowy jest ganiony, rzada się wycofania z oferty, a inne nie. Na to nigdy nikt z obrońców zdrowych organizmów nie odpowiedział. Ot taka zagwozdka
15.09.2023, 12:08
Przeważnie oddaję brudne sorty znajomym,chyba że na ciśnieniach kiedyś to podjadalem
kocham piwo
15.09.2023, 13:21
A co z tych jebanych rc jest zdrowe hahaha czy to ma znaczenie jaki kolor, dla moich szczurów nie byle by jebalo w łeb. To nie ma smakować ani pachnieć, tylko ma jebac po głowie.