Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kofeina - C8H10N4O2
29.04.2023, 16:44
Ostatnio zjadłem pigułe ho meta z wypełniaczem w postaci 200mg kofeiny ogólnie nie polecam mieszać kofeiny z tryptaminami, następnym razem wypełniaczem był cukier puder w pigule i było zajebiście po ho mecie, także uważajcie na połączenie tryptamina z kofeiną
09.10.2023, 11:54
Da to coś i w jakich ilościach jeśli enegetyki, kawa sama w sobie nic nie daje tylko efekt placebo. Jedynie co mnie pobudza to narkotyki. Idzie zmiejszyć tolerancje na kofeine czy coś w tym stylu?
12.10.2023, 17:36
Lifeisbrutal powiem ci jako doswiadczona osoba - nie, predzej sie zesrasz/beltniesz od ilosci kofeiny badz nawet przekrecisz (nie pamietam jaka dawka byla smiertelna wybacz).
Ja kawe pije dla smaku, rozbudzenia (cos cieplego o intensywnym smaku i zapachu) chodza tez pogloski ze kawe najlepiej pic miedzy 9:45 a 10:30 ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Ja kawe pije dla smaku, rozbudzenia (cos cieplego o intensywnym smaku i zapachu) chodza tez pogloski ze kawe najlepiej pic miedzy 9:45 a 10:30 ale ile w tym prawdy to nie wiem.
13.10.2023, 13:19
Epsiakos ma rację nikomu nie życzę ciężkiego przekofeinowania. Sranie nie z tej ziemi, telepanie i nic więcej. A dawka śmiertelna jest ciężka do oszacowania bo drastycznie różni się w zależności od osoby. Dzieciom i osobom starszym mogą zaszkodzić śmiesznie małe wręcz ilości. Z kolei osoby z dużą tolerancją mogą przyjąć gigantyczne dawki i przeżyć. Wspominałam gdzieś wyżej sportowcu co mu się miligramy z gramami pomyliły. Zabiła go mniej więcej łyżka suplementu. Nie wydaje się to dużo ale pijąc kawę albo energetyki nie da się wypić aż tyle na raz.
Kofeine staram się omijać.
Nie lubię kawy.
Kofeina źle na mnie działa powodując roztrzęsienie organizmu, podwyższone tętno, telepacje rąk, lęki itd. ale energoli mogę 10 naraz wypić - nie odczuwając żadnego.
Nie wiem jak to - ale nie polecam tyle energoli pić.. szkoda zdrowia
Kofeina występująca naturalnie w mielonych ziarnach kawy TAK, synthetics - NO okey.
Nie lubię kawy.
Kofeina źle na mnie działa powodując roztrzęsienie organizmu, podwyższone tętno, telepacje rąk, lęki itd. ale energoli mogę 10 naraz wypić - nie odczuwając żadnego.
Nie wiem jak to - ale nie polecam tyle energoli pić.. szkoda zdrowia
Kofeina występująca naturalnie w mielonych ziarnach kawy TAK, synthetics - NO okey.
+ Infuś.pvp