Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zolpidem (Nasen, Zolpic, Polsen)
03.11.2023, 16:31
Szkoda, że nie działa na benzotolerkowiczów - zwłaszcza ten psychodeliczny aspekt by mnie interesował, opierdolenie jednak nawet blistra nie dało widocznego rezultatu. Donosowo nie próbowałem
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
04.11.2023, 19:20
Przejebany lek xD Pamiętam jak pierwszy raz to wziąłem, wiedziałem o jego halucynogennych właściwościach, i że alkohol podbija go w chuj, ale myślałem że podbija jego sedatywny efekt a nie halucynogenny. Była noc (koło północy), rano musiałem wstać, a jeszcze fuge czułem trochę i wiedziałem że to łatwo nie będzie - szczeliłem 2 piwa na prawie pusty brzuch i przyjebałem 1 albo 2 tabletki i położyłem się do spania. Po chwili poczułem ten mix, jaaa pierdole...
halucynacje jakich nie uświadczyłem po żadnych psychodelikach, zupełnie inny profil stałem na łóżku bo z jakiegoś powodu bałem się zejść na podłoge, czułem obecność jakieś siły wyższej i zadzwoniłem na wideorozmowe do ziomka od którego dostałem te tabsy, spał już ale jak zobaczył jak mnie zobaczył to powiedział że aż sobie wyjdzie szluga zapalić coś ze mną pogadać
Śmiał się ze mnie jak skurwysyn, a ja szybko ogarnąłem faze - ale moc tego pozornie mizernego mixy była ogromna, a profil halucynacji był zupełnie inny od lsd/grzybów - nic nie falowało, ale jak skończyliśmy gadać usiadłem do komputera a chwile po tym zobaczyłem czarnego psa pod choinką, wyglądał jak prawdziwy a doskonale wiedzialem że go tam nie ma. Ale najbardziej ryjące beret było to uczucie że nie jestem sam, nawet nie tyle schizowe co takie dziwne, jakby coś ze mną tam było i mnie obserwowało...
halucynacje jakich nie uświadczyłem po żadnych psychodelikach, zupełnie inny profil stałem na łóżku bo z jakiegoś powodu bałem się zejść na podłoge, czułem obecność jakieś siły wyższej i zadzwoniłem na wideorozmowe do ziomka od którego dostałem te tabsy, spał już ale jak zobaczył jak mnie zobaczył to powiedział że aż sobie wyjdzie szluga zapalić coś ze mną pogadać
Śmiał się ze mnie jak skurwysyn, a ja szybko ogarnąłem faze - ale moc tego pozornie mizernego mixy była ogromna, a profil halucynacji był zupełnie inny od lsd/grzybów - nic nie falowało, ale jak skończyliśmy gadać usiadłem do komputera a chwile po tym zobaczyłem czarnego psa pod choinką, wyglądał jak prawdziwy a doskonale wiedzialem że go tam nie ma. Ale najbardziej ryjące beret było to uczucie że nie jestem sam, nawet nie tyle schizowe co takie dziwne, jakby coś ze mną tam było i mnie obserwowało...
24.11.2023, 16:48
Z tym podaniem donosowym to serio? Nigdy nie słyszałem o tym roa odnośnie zolpidemu.
24.11.2023, 16:54
Martin serio serio, opracowywali nawet spraye do nosa z zolpi.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27189774/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27189774/
21.01.2024, 20:52
Po nasenie to trzeba kilka godzin pospac bo jak za krotko spie to jakos dziwnie sie czuje zamulony
06.06.2024, 01:14
Tylko sniff. Co prawda jedna tabletka 10mg robi dużą krechę ale to nie jest chlor. Jak ja se zasse tak z 60mg to tak fajnie się żyje, tyle że moralniak na drugi dzień. Dlatego kilka (tak, kilka, kilka 😅) opak. zostało usunięte ze środowiska.
Nie wiem, jak niektórych może to uśpić po stimie xD
Oczywiście, jako krótka terapia, doraźna bezsenności - super. Krótko działa, szybko wchodzi.
Od. Hshs, może grudnia 23r? Jak używam usuwam wcześniej każdy komunikator. Ale halucynacji czy coś, hmm może miałem z opowiadań. Tak to nie pamiętam
Kura zjadłem nosem teraz tak nie wiem tabletki jakieś zolpi chyba
Tam blister całą i do tego rolki i nepik kurwa majtan duchowy super klasa kochani
Substancja tak, kochani moi nieprzewidywalna że jak bierzecie to MOMENT KŁAŚĆ SIĘ ZAMYKAĆ ŚLEPIA JAK NIE DZIAŁA TO NIE ŁAZIĆ TYLKO JEŚĆ JESZCZE Z 3 ALE NIE WSTAWAĆ BO BĘDZIE MORALNIAK
Ja tak wstałem i co? Głupoty gadać to każdy może. Uwaga na to zolpi żeby przykładowo
Nie zjebać sobie czegoś ważnego
Nie wiem, jak niektórych może to uśpić po stimie xD
Oczywiście, jako krótka terapia, doraźna bezsenności - super. Krótko działa, szybko wchodzi.
Od. Hshs, może grudnia 23r? Jak używam usuwam wcześniej każdy komunikator. Ale halucynacji czy coś, hmm może miałem z opowiadań. Tak to nie pamiętam
Kura zjadłem nosem teraz tak nie wiem tabletki jakieś zolpi chyba
Tam blister całą i do tego rolki i nepik kurwa majtan duchowy super klasa kochani
Substancja tak, kochani moi nieprzewidywalna że jak bierzecie to MOMENT KŁAŚĆ SIĘ ZAMYKAĆ ŚLEPIA JAK NIE DZIAŁA TO NIE ŁAZIĆ TYLKO JEŚĆ JESZCZE Z 3 ALE NIE WSTAWAĆ BO BĘDZIE MORALNIAK
Ja tak wstałem i co? Głupoty gadać to każdy może. Uwaga na to zolpi żeby przykładowo
Nie zjebać sobie czegoś ważnego
07.06.2024, 17:53
Wgl jest sens snifa z tego robić??? Jak jadłem to na zwala to jedynie się lepiej spało choć nie zawsze. Bo jak spałem mniej niż 8 h po tym to dziwnie się czułem?