Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy narkotyki odbijają się na wyglądzie osób biorących?
10.11.2023, 12:56
Zauważyliście po trójeczce i czwóreczce zwiększoną atrakcyjność?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
10.11.2023, 13:22
@"Lady Giwera" naszą, czy czyjąś? I że faktycznie tak jest, czy że nam się wydaje?
10.11.2023, 13:34
Jak byłem nastolatkiem, było lato i wystrzelony mocno po amfetaminie przechadzalem się przez m8asto. Wszyscy szczególnie dziewczęta wydawały się na mnie zerkać zalotnym okiem... Dopiero po kilku latach uświadomiłem siebie, iż lud patrzył na chłystka z oczami niczym Gollum Tolkienowski i dziwną mimiką twarzy ;-)
10.11.2023, 13:51
horsii własną. Heh niestety nie mam pewności czy jest tak faktycznie . Jaśli uznać, że fakty to nic innego jak opinia innych...
Hahaha LOBO aż mnie tym Tolkienem teraz wyjechałeś . Energia
Hahaha LOBO aż mnie tym Tolkienem teraz wyjechałeś . Energia
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
13.11.2023, 12:44
Oczywiście pojawiają się problemy z cerą chudnięcie dużo by tu wymieniac zależy też od substancji
14.11.2023, 23:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.11.2023, 23:39 przez Lifeisbrutal.)
Tak najbardziej to właśnie widać po wyglądzie ostatnie dwa dni spędziłem na rozmyślaniu przeglądaniu starych zdjęć i to jak wyglądem a jak wyglądam teraz zniszczony przez dragi kolosalna różnica
17.11.2023, 11:51
(14.11.2023, 23:37)Lifeisbrutal napisał(a): Tak najbardziej to właśnie widać po wyglądzie ostatnie dwa dni spędziłem na rozmyślaniu przeglądaniu starych zdjęć i to jak wyglądem a jak wyglądam teraz zniszczony przez dragi kolosalna różnicaWidać szczególnie jak się bierze stymulanty moim zdaniem najlepiej robić długie przerwy od ćpania i jesc zdrowe rzeczy jest trudno ale warto i wygląd się odrazu poprawi po przerwie dłuższej