Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Bandit - Opinie o produkcie.
12.11.2023, 19:04
Jak porównacie tego bandita do duchowej 3? Zarzuciłbym coś nowego. Kiedyś jadłem chyba pabla i było smaczne tyle że to było z dwa sorty wstecz. Jak ten bandit się prezentuje ?
13.11.2023, 17:45
KapitanKreska czego oczekujesz?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
13.11.2023, 21:29
KapitanKreska Ja po takiej recenzji Pani Kapitan @"Lady Giwera" nawet bym się nie zastanawiał, jesteś ciekawy ? To łap bandytę.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.11.2023, 12:22
KapitanKreska napisz później czy jesteś zadowolony, albo jak bardzo jesteś zadowolony.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
14.11.2023, 20:11
Nagroda wpadła jakoś tydzień temu cóż mogę powiedzieć kryształki przezroczyste smyra lekko przy aplikacji bardzo szybko wchodzi efekty czułem już po jakiś 2mintuach jak nie mniej włączyła się gadatliwosc pocenie rak, chęci na browarki ogólna poprawa nastroju na pewno ta trójka ma więcej eufo tak 60/40 działa około godziny co wypada bardzo dobrze śmiało pobierać daje tej trójce moce 9/10
14.11.2023, 23:12
KapitanKreska Nie ma co porównywać 3cmc ducha do 3cmc escobara
Bandit to prawdziwy terrorysta dosłownie i w przenośni piękny wypierdalacz eufo wchodzi prawda szybko.
Ps. Uważajcie żeby faktycznie dobrze był rozkruszony mój niby dzisiaj też był a jak poszła kreska to kryształ jakimś cudem wpadł mi do gardła xD
Bandit to prawdziwy terrorysta dosłownie i w przenośni piękny wypierdalacz eufo wchodzi prawda szybko.
Ps. Uważajcie żeby faktycznie dobrze był rozkruszony mój niby dzisiaj też był a jak poszła kreska to kryształ jakimś cudem wpadł mi do gardła xD
16.11.2023, 17:41
Sorcik prezentuje się nastepująco
Jakiś czas temu dostałam go nieco w swoje łapki jednak niestety mi nie podszedł pierwsza kreska dała tylko pół godzinki przyjemności i może godzinę działania a później to już tylko jedna wielka odkleja i niegar na bani wstrzymałem się z tą opinią ponieważ wina mogła leżeć gdzieś po mojej stronie zwłaszcza że bandit zbiera dość pozytywne opinie od użytkowników. Żeczonej substancji jeszcze trochę mi zostało jeżeli coś się zmieni to za kilka godzin ale doślę sprostowanie.
Jakiś czas temu dostałam go nieco w swoje łapki jednak niestety mi nie podszedł pierwsza kreska dała tylko pół godzinki przyjemności i może godzinę działania a później to już tylko jedna wielka odkleja i niegar na bani wstrzymałem się z tą opinią ponieważ wina mogła leżeć gdzieś po mojej stronie zwłaszcza że bandit zbiera dość pozytywne opinie od użytkowników. Żeczonej substancji jeszcze trochę mi zostało jeżeli coś się zmieni to za kilka godzin ale doślę sprostowanie.
16.11.2023, 19:37
Lifeisbrutal zbyt duże czy zbyt małe? na starcik po miesięcznym detoxie poleciała kreska 200mg na start no i dwie bombki 400 i 450+snif 250. Nie dosnifowałem do pierwszej bo nawet nie zauważyłem wejścia po 1,5-2,5h zjadlem drugą a po 30-40min sniff. Ten głupi rozjazd w czasie mógł spotęgoać odkleje. Ale właśnie zjadłem 250mg jakiś czas temu i objawy się powtarzają.