Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Igranie ze śmiercią?
03.12.2023, 19:03
Maniek KOCHAM CIĘ 💜💙💚💛🧡🧡
Beeniepatu jeśli wierzysz w ludzi, i nie skreślasz ich od tak, to jesteś dobrym człowiekiem widocznie, a myślałem, że Tyś złośliwa menda 😃bo wkurwić potrafiłeś nie raz hyhy.
CIEBIE TEŻ KOCHAM 💜💙💚💛🧡
dzwudziesty mogę Ci naubliżać, żeby dostać bana i to pożegnanie było tym ostatnim? Nie ważne ile było, ale każde kolejne jest dawaniem sobie szansy, bo odbicie od klimatów też w jakiś sposób może się przyczynić do sukcesu.
PS. Nie posiadam żadnego innego konta, od 19 października prócz benzo nic nie brałem, ale jestem narkomanem czyli kłamię.
POZDRO
Beeniepatu jeśli wierzysz w ludzi, i nie skreślasz ich od tak, to jesteś dobrym człowiekiem widocznie, a myślałem, że Tyś złośliwa menda 😃bo wkurwić potrafiłeś nie raz hyhy.
CIEBIE TEŻ KOCHAM 💜💙💚💛🧡
dzwudziesty mogę Ci naubliżać, żeby dostać bana i to pożegnanie było tym ostatnim? Nie ważne ile było, ale każde kolejne jest dawaniem sobie szansy, bo odbicie od klimatów też w jakiś sposób może się przyczynić do sukcesu.
PS. Nie posiadam żadnego innego konta, od 19 października prócz benzo nic nie brałem, ale jestem narkomanem czyli kłamię.
POZDRO
03.12.2023, 20:10
YOUR ATTORNEY
03.12.2023, 20:42
Beeniepatu można jakoś prościej opisać to co tu wytłumaczyłeś? I taka mała prośba. Jakbym kiedyś złamał jakiś punkt regulaminu forum lub uznasz moje zachowanie za takie które wymaga skarcenia to bez owijania w bawełnę.
Prosto z mostu, po chłopsku, w najkrótrzej możliwej formie.
Np. '3sty zacytowałeś post bezpośrednio pod postem...
TY KURWO! XD
Żeby mnie wzmocnić, zahartować.
Prosto z mostu, po chłopsku, w najkrótrzej możliwej formie.
Np. '3sty zacytowałeś post bezpośrednio pod postem...
TY KURWO! XD
Żeby mnie wzmocnić, zahartować.
03.12.2023, 21:27
Wrzucasz post, ze wlasnie zaladowales iles czegos, w taki a nie inny sposob, w takich i takich warunkach. I jestes w siodmym niebie bo czujesz taki i taki efekt. Ktos sie odzywa, ze chyba temat, ktory walisz nie jest tym, ktory myslisz, ze walisz. Ty odpisujesz, ze to temat od tego i tego vendora wiec na pewno jest git. Wniosek: wyraziles swoja opinie na bazie pre-definiowanego zalozenia a nie faktycznego tematu. Teraz kazda kolejna odpowiedz/opinie w dalszej dyskusji, ktora bedzie dotyczyla substancji a nie vendora, bedziesz ocenial jako atak na vendora. I jak zobaczysz, ze ktos sie z Toba nie zgadza, to uznasz automatycznie, ze miales racje - ktos sie przypierdala do vendora. I nakrecasz sie, bo druga strona wie o tym, i spokojnie wciaz przedstawia swoje argumenty, ze chyba walisz cos innego niz myslisz. A Ciebie ten spokoj wkurwia najbardziej.
Jak to powyzej jest wciaz zbyt skomplikowane, to teraz przyklad najprostszy z mozliwych. Jak ktos pierwszy raz uslyszy pytanie: co pije krowa? To wszyscy pomysla od razu, ze mleko a zdecydowana wiekszosc wlasnie tak odpowie mleko. Tylko jak ktos ma swiadomosc istnienia zalozenia, ze krowe automatycznie kojarzy sie z mlekiem, dopiero musi zignorowac to zalozenie i odpowiedziec na podstawie faktow. Bo jednym z przykladow na istnienie swiadomych/nieswiadomych uprzedzen i definiowania zalozen sa stereotypy.
YOUR ATTORNEY
03.12.2023, 23:01
YOUR ATTORNEY
04.12.2023, 10:45
Co tu się znowu odpierdala...😂😂😂
A no tak...jajabuza...
W zeszłym tygodniu już miałem podejrzenie, teraz mam pewność.
300 SEKUND = Kajabuza
Ale dlaczego? Po co?
Po chuj takie zagrywki?
Kaja, Ty jesteś człowieku chory psychicznie. Idź się leczyć.
Wypierdalam bo jeszcze jakieś chujostwo przejdzie na moje pchły.
A no tak...jajabuza...
W zeszłym tygodniu już miałem podejrzenie, teraz mam pewność.
Ale dlaczego? Po co?
Po chuj takie zagrywki?
Kaja, Ty jesteś człowieku chory psychicznie. Idź się leczyć.
Wypierdalam bo jeszcze jakieś chujostwo przejdzie na moje pchły.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?