Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki nałóg jest twoim zdaniem najbardziej wyniszczający?
14.12.2023, 07:07
(13.12.2023, 20:47)Twilight Sparkle napisał(a): Diamentowa jakie dragi? trochę jest różnica między popalaniem zioła a wstrzykiwaniem krokodyla.
Twarde narkotyki nawet zioło jest szkodliwe jak się popala codziennie
14.12.2023, 11:07
A twardość narkotyków mierzysz w skai mohsa? Wiesz że każda substancja inaczej działa i skala rozpierdolu społecznego i zdrowotnego może się drastycznie różnić?
14.12.2023, 16:34
Tak ale naczytałam się że nawet zioło ci może banie zryc wszystko zależy od organizmu
Maniek napisał 14.12.2023, 16:59:
Po raz kolejny piszę i proszę, żebyś nie cytowała poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie: @pierwsze trzy litery nickname)
Po raz kolejny piszę i proszę, żebyś nie cytowała poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole) lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa (oznaczanie: @pierwsze trzy litery nickname)
15.12.2023, 04:12
wszystkie uzywki moga zryc banie, nie widze czemu ziolo mialoby byc wyjatkowe w tej kwestii
16.12.2023, 01:03
W sumie to masz tu sporo racji Wojtuś, jak ktoś ma skłonności do bycia zjebanym to i po ziole zniszczy sobie życie.
06.01.2024, 00:40
Nałóg bycia skurwysynem dla swoich bliskich, dla osób które chcą pomóc, którym zależy na Tobie a mimo to żyjąc w swoim małym świecie dostrzegasz błędy ale po raz setny jest replay .
Nałóg bycia zawistnym gburem, pierdolonym chamem który tylko czeka żeby komuś było gorzej od niego, zamiast starać się mieć więcej tu oczywiście pozdro Wojtek sokół 😎 zazdrość zaczęła narastach w ludziach gdy zrobili się leniwi. Wszystko łatwo, bez kropli potu by chcieli mieć a życie to nie farma kucyków pony. Bo w życiu żeby do czegoś dojść trzeba zapierdalać, byś czuł, że jesteś panem życia a nie przykutym do kanapy pasożytem.
Nałóg bycia zawistnym gburem, pierdolonym chamem który tylko czeka żeby komuś było gorzej od niego, zamiast starać się mieć więcej tu oczywiście pozdro Wojtek sokół 😎 zazdrość zaczęła narastach w ludziach gdy zrobili się leniwi. Wszystko łatwo, bez kropli potu by chcieli mieć a życie to nie farma kucyków pony. Bo w życiu żeby do czegoś dojść trzeba zapierdalać, byś czuł, że jesteś panem życia a nie przykutym do kanapy pasożytem.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
Ja nie wiem. Mam deficyt wiedzy przy tym pytaniu haahha.. właśnie palę skręta ze szczyptą mdphp i to chyba nie te używki są najgorsze hehe..
Życiowo to chyba najbardziej wyniszcza nałogowa prokrastynacja :-( ..
Wszystko człowiek odkłada na potem a deadline się nie przesuwa. Później mamy konsekwencje jak na ręce. Prze-jeba-ne!
W życiu trzeba mieć umiar i żyć zbalansowanie.
Działać skutecznie i reagować racjonalnie.
Zdrowe decyzje to klucz do długiego i zdrowego życia!
Umiar to nasz przyjaciel. Less is more.
Pozdrawiam! olenuitcki
Życiowo to chyba najbardziej wyniszcza nałogowa prokrastynacja :-( ..
Wszystko człowiek odkłada na potem a deadline się nie przesuwa. Później mamy konsekwencje jak na ręce. Prze-jeba-ne!
W życiu trzeba mieć umiar i żyć zbalansowanie.
Działać skutecznie i reagować racjonalnie.
Zdrowe decyzje to klucz do długiego i zdrowego życia!
Umiar to nasz przyjaciel. Less is more.
Pozdrawiam! olenuitcki
06.01.2024, 09:50
Pierdolona wódka żeby to człowiek wypił te 2 setki i umorzył ryja ale nie ciągle mało i mało tyle przykrości sprawiłem przez tą kurwe ze głową mala a jak wale białe 0 agresji czasami mam wrażenie że to zjebany umysł jest tutaj problemem