Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
10.01.2024, 15:53
(10.01.2024, 15:39)terrorist napisał(a): Witam zamawiałem w ************** pakę za 250 zł zapłaciłem 350 ponad jeszcze paki nie ma mimo to że zawsze po 2 dniach było. Pablo się obraził bo napisałem mu że liczę na jakiś gratis ?
Obraził ? Ty myślisz ze ja nie mam co robić ? Nawet cie nie kojarze. Bardzo kiepski ruch kolego ze tu wyjasniasz swoj problem a dlaczego to zapoznaj sie z regulaminem sklepu
10.01.2024, 16:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.01.2024, 16:10 przez Lifeisbrutal.)
terrorist Jaki brak kontaktu? Escobar odpowiada w mgieniu oka na maile czy tutaj zresztą co widać. Składałem dzisiaj zamówienie na snow i odpowiedz
dostałem w ciągu kilku minut. Chłopie nie wiem co masz na celu ale siejesz ferment i próbujesz zakłócić nieposzlakowaną opinie V. Ale zapewniamy ci że to nie przejdzie. Escobar cieszy się dobrymi opiniami te mniej lepsze też przyjmuje na klate ale ferment nie jest na miejscu.
dostałem w ciągu kilku minut. Chłopie nie wiem co masz na celu ale siejesz ferment i próbujesz zakłócić nieposzlakowaną opinie V. Ale zapewniamy ci że to nie przejdzie. Escobar cieszy się dobrymi opiniami te mniej lepsze też przyjmuje na klate ale ferment nie jest na miejscu.
(10.01.2024, 16:01)terrorist napisał(a): Tylko pytam nic nie wyjaśniam . Może jakiś problem jest bo kontaktu 0 a tylko tu idzie Cię złapać .
BZDURA ! Nikt na email mi nic podobnego nie zglaszał
(10.01.2024, 16:16)terrorist napisał(a): ..............
PS. Nie kojarzysz bo skąd miałbyś mnie kojarzyć .
Bo jakbys pisał do mnie email z takim zapytaniem to bym cie skojarzył ze to ty , trudne ?
terrorist to ty faktycznie jestes tyle że kapiszonami strzelasz i co gorsza na oślep hahahaaa żenua fhuuuj iestes typie nie pierwszy raz wbijasz na forum z jakimis z dupy problemami.
Oszczędź sobie wstydu i pomysl 5razy zanim znowu cos napiszesz !
Esco to rc celebryta gwiazda tak jasna że gdy na nią patrz6sx mozesz sie sparzyć i w mig jestes opalony takze pal typie wroty albo poloz sie i opalaj tyle odemnie nara !!
Oszczędź sobie wstydu i pomysl 5razy zanim znowu cos napiszesz !
Esco to rc celebryta gwiazda tak jasna że gdy na nią patrz6sx mozesz sie sparzyć i w mig jestes opalony takze pal typie wroty albo poloz sie i opalaj tyle odemnie nara !!
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
10.01.2024, 17:24
Przepraszam wszystkich których urazilem jakimkolwiek wyrazem w poście . Ok odpowiedzi nie dostałem od razu bo paka przed chwilą dostałem kod odbioru. Wszystko cacy .
Raz jeszcze Pablo polecam !!!
Nie nie jestem małolatem tylko właśnie wyjeżdżam i nie będzie mnie więc nie miał bym jak paki odebrać.
Polecam Eskobara najmocniej jak idzie !!!
Raz jeszcze Pablo polecam !!!
Nie nie jestem małolatem tylko właśnie wyjeżdżam i nie będzie mnie więc nie miał bym jak paki odebrać.
Polecam Eskobara najmocniej jak idzie !!!
11.01.2024, 10:05
Witamy
Dostępność :
3cmc ICE BRAK
Meth Piko BRAK
4mmc BRAK
4cmc Deluxe JEST
4cmc Choco BRAK
3cmc Bandit JEST
3cmc Lemon BRAK
3cmc Snow JEST
3cmc PABLO BRAK