Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy uważasz że jakaś substancja zniszczyła ci życie?
28.01.2024, 23:22
Substancja? No w sumie to też chemia, byłem pierdolniety i chlałem "cipacza" a na dodatek bez filtracji ktoś mi gadał, że flaki sobie rozpierdole i bla bla z flakami wszystko wzorowo ,ale po tych kilku razach zaczęły się schizy które mam bardzo często bez powodu.
29.01.2024, 00:26
benzo i alkohol, moze nie zniszczyla zycia ale troche pokomplikowalo, za to podupadlem troche przez to na zdrowiu.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
29.01.2024, 08:34
A skąd...
A tak serio to chyba adrenokortykotropina odpowiedzialna za stres który musiałem niwelować narkotykami dodającymi pewności siebie w ważnych życiowych sytuacjach
Po za tym jak już się czepiać, to o tym czy życie sobie zniszczyliśmy czymś powinno się stwierdzać na łożu śmierci,
a tak to zawsze jest szansa umrzeć z myślą, że to było może i trudne życie, ale sobie w nim poradziłeś i odchodzisz jako mężczyzna 😎
Więc skończ się mazać mazgaju i bierz się do roboty
A tak serio to chyba adrenokortykotropina odpowiedzialna za stres który musiałem niwelować narkotykami dodającymi pewności siebie w ważnych życiowych sytuacjach
Po za tym jak już się czepiać, to o tym czy życie sobie zniszczyliśmy czymś powinno się stwierdzać na łożu śmierci,
a tak to zawsze jest szansa umrzeć z myślą, że to było może i trudne życie, ale sobie w nim poradziłeś i odchodzisz jako mężczyzna 😎
29.01.2024, 11:56
Chlanie zrobiło ze mnie patusa niezłego, teraz pare dni nie pije - oby jak najdłużej
Benzo też mnie zwraczyło, no i opiaty. Efektem tego wszystkiego jest kompletne zwraczenie
Benzo też mnie zwraczyło, no i opiaty. Efektem tego wszystkiego jest kompletne zwraczenie
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
29.01.2024, 12:43
Substancja może nie ... Ale jebani zawistni, toksyczni ludzie z wsadzonym głęboko w dupę kijem, którzy na każdym kroku ryją beret bardziej niż bieluń.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
29.01.2024, 13:00
(29.01.2024, 08:34)Elvis Kreśle napisał(a): A skąd...
Prostujac, to nie acth jest odpowiedzialny za stres, tylko stres powoduje wydzielanie acth, zeby produkowac kortyzol. W ta strone to dziala, a nie odwrotnie
YOUR ATTORNEY