Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zabiła swojego chłopaka oraz jego psa. Nie pojdzie do więzienia, bo zapaliła trawkę
DissoEnjoyer dokładnie, jak patrzysz na tę fotkę, to od razu pierwsze co nasuwa sie na myśl - "coś tam pierdolnęlo pod kopułą, i to nie od palenia".
29.01.2024, 12:19
@"Twilight Sparkle" No strach szczególnie jak ktoś ma schizy dlatego unikam wyjść wieczorami chyba że z zaufanym ziomkiem. Kiedyś tak nie miałem chodziłem pewny siebie o różnych godzinach. W sumie jakby nie patrzeć to w dzień też może się coś wydarzyć.
29.01.2024, 12:46
Lifeisbrutal hehe mordo masz rację ja to samo kiedyś przyjebalem to włączał mi się poziom Boga lvl 77 a teraz jak przesadzę to boję się do sklepu iść po piwo Schizy to nie przelewki
30.01.2024, 14:54
Jprdl psa jeszcze zabiła? Kurwa nie wiem jak to czytałem, że psa pominąłem. Ta Kalifornia i ten sędzia jest rozjebany razem z nią. Co jak co kociarz ze mnie rasowy xD ale każdego cierpiącego zwierzaka mi szkoda. Gdzie jest ochrona zwierząt ja się pytam?
30.01.2024, 15:29
tam pewnie za bycie tzezwym cie zgarniaja bo mysla ze z roboty jakiejs wracasz czy cos
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
31.01.2024, 10:45
Spojrzenie ma zabójcze tak jakby od jakiegoś czasu to planowała a nie wynik psychozy