Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak radzisz sobie z uzależnieniem?
04.02.2024, 16:47
Lifeisbrutal
Mówisz że nadzieja matką głupich?
Nadzieja to bardzo potężna siła. Nie lekceważ jej.
Mi nadzieja pozwoliła psychicznie przetrwać 9 lat kryminału, pozwoliła mi zejść z gałęzi gdy chciałem skończyć z tym życiem, pozwoliła mi przeżyć naprawdę wiele ciężkich chwil.
Jeśli jesteś w czymś bezsilny, bardzo często tylko ona pozwala zrobić ten pierwszy krok.
I właśnie dlatego trzeba mieć nadzieję💪
Mówisz że nadzieja matką głupich?
Nadzieja to bardzo potężna siła. Nie lekceważ jej.
Mi nadzieja pozwoliła psychicznie przetrwać 9 lat kryminału, pozwoliła mi zejść z gałęzi gdy chciałem skończyć z tym życiem, pozwoliła mi przeżyć naprawdę wiele ciężkich chwil.
Jeśli jesteś w czymś bezsilny, bardzo często tylko ona pozwala zrobić ten pierwszy krok.
I właśnie dlatego trzeba mieć nadzieję💪
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.02.2024, 17:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.02.2024, 17:07 przez kot_kreskowy.)
Oczywiście,że sobie nie radzę, w chwilach słabości doprawiam się amfetaminą, czasem masturbacją żeby zbić to popierdolone ciśnienie i obecnie przeżywam jeden z cięższych okresów w walce z nałogiem.
Nie oznacza to jednak, że nie podejmuję rękawicy, robię to codziennie gdy tylko wstaję rano z łóżka.
I teraz najważniejsze;
Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa😎
WALCZĘ💪
A dopóki walczę, wszystko jest możliwe.
Nie oznacza to jednak, że nie podejmuję rękawicy, robię to codziennie gdy tylko wstaję rano z łóżka.
I teraz najważniejsze;
Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa😎
WALCZĘ💪
A dopóki walczę, wszystko jest możliwe.
NIE dla OPIO !!!