Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Niemoralne rzeczy które zrobiłeś nietrzeźwy albo na głodzie.
09.02.2024, 02:27
A których nie zrobił byś na trzeźwo. Najgorsze gówno jakie odjebałeś i się teraz wstydzisz.
09.02.2024, 08:09
Spokojnie panienko, na trzeźwo też można dojebać, nie trzeba być wcale porobionym.
Zresztą ludzie mają rózne standardy moralności o czym miałem się zresztą niedawno przekonać na przykładzie pewnych panów.
Bo to co dla niektórych ludzi jest raczej czymś normalnym u mnie znajduje miejsce w czarnej księdze przypału i zapomnienia, ale na pewno znajdą sie osoby, które i w mym postępowaniu doszukają się rys i wad.
Nie ma człowieka idealnego, każdy w życiu coś dojebał, najważniejsze to mówić o tym i uświadamiać ale też pozwolić na zrehabilitowanie się.
Zresztą ludzie mają rózne standardy moralności o czym miałem się zresztą niedawno przekonać na przykładzie pewnych panów.
Bo to co dla niektórych ludzi jest raczej czymś normalnym u mnie znajduje miejsce w czarnej księdze przypału i zapomnienia, ale na pewno znajdą sie osoby, które i w mym postępowaniu doszukają się rys i wad.
Nie ma człowieka idealnego, każdy w życiu coś dojebał, najważniejsze to mówić o tym i uświadamiać ale też pozwolić na zrehabilitowanie się.
Metamorfoza
09.02.2024, 15:37
przelizalem sie z kolezanka bedac w zwiazku, ale okazalo sie ze moja byla zrobila to samo ale na trzezwo xDDDd
09.02.2024, 15:42
Napad na sklep ze szklanym kuflem piwa w ręce? Rozbrajanie czyjegoś domku letniskowego. Hmm.. a może po prostu straszenie ludzi swoim wyglądem i sposobem poruszania po nocach to będzie to?0
Dużo tego było, niektóre sprawy umorzone, niektóre psychiatryk. W pierdlu byłem po akcjach które działy się na trzeźwo: czyli trzeźwość jest najgorsza
Dużo tego było, niektóre sprawy umorzone, niektóre psychiatryk. W pierdlu byłem po akcjach które działy się na trzeźwo: czyli trzeźwość jest najgorsza
09.02.2024, 16:32
@"Twilight Sparkle" nie lubie nieparzystych liczb, jestem totalnym idiota z matematyki, jedyne co umiem to ulamki i procenty, bo jestem ulomkiem i lubie napic sie piwka
09.02.2024, 18:22
Podsumujmy to jedynym zdaniem...
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
09.02.2024, 19:58
@"Twilight Sparkle" You made my day🤙😁
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
10.02.2024, 02:40
@"Twilight Sparkle" seks z kobietami jest dla slabych, najbardziej meski stosunek jest wtedy, kiedy uczestnicza w nim sami mezczyzni, jak to rzekl Roman Dmowski