Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com Sklep
10.02.2024, 00:04
Skoro sklep ma dział partnerski to myśle że w tym wlaśnie dziale znajdziesz opinie osób ktore z niego korzystaly.
10.02.2024, 00:30
no własnie chciałbym zaczerpnąc opini bo z tego co widze to chyba moja bedzie niechlubna...złozylem zamowienie zapłacilem i zero kontaktu
Ten sklep jest znany z tego że ma, powiedzmy to, lekkie opóźnienia jeśli chodzi o kontakt, ale paczki wysyła. Jak zamawiałem pare miesiecy temu to też tak było, że status zamówienia na sklepie sie nie zmienił, brak potwierdzenia przyjecia płatnosci i już pisalem maila co tam się kurwa dzieje, nie zdazyłem wysłac a gosc nagle wysyla mi tracking do paczki ktora już jest w drodze. Były też takie przypadki, że w ogole było zero odezwu ze strony sklepu kompletnie, a tu nagle gosciowi puka kurier do drzwi.
Kiedy zapłaciłeś?
Kiedy zapłaciłeś?
10.02.2024, 10:29
robilem przelew w ************szczegóły********* ale tam pomylilem jedna cyferke zamiast 21816 koncówke dalem 26 ale odrazu sporostowalem
moze to tez kwestia ze nie zalozylem konta tylko tak o zamówilem ale dostalem od nich maila z wytycznymi i prosba o potwierdzenie
wiec odrazu to zrobilem i tak czekam od tamtej pory....zalozylem temat bo nie chce sie znowu naciac za nim tu trafilem zamawiajac
po jakis dziwnych stronach staracilem kilka stówek nie chcialbym powtorki z rozrywki
moze to tez kwestia ze nie zalozylem konta tylko tak o zamówilem ale dostalem od nich maila z wytycznymi i prosba o potwierdzenie
wiec odrazu to zrobilem i tak czekam od tamtej pory....zalozylem temat bo nie chce sie znowu naciac za nim tu trafilem zamawiajac
po jakis dziwnych stronach staracilem kilka stówek nie chcialbym powtorki z rozrywki
10.02.2024, 12:34
Spróbuj napisać do nich z innego maila i napisz o co chodzi od A do Z może wtedy odpiszą jak tak bardzo się martwisz.
10.02.2024, 13:55
Po pierwsze, minęły dopiero 2 dni robocze, po tym, jak zrobiłeś przelew. Po drugie, jeśli zrobiłeś przelew na inne konto, bo Ci się pomyliła "tylko jedna cyferka" to nie wiem czego oczekujesz, przecież vendor nie dostanie tego przelewu Chyba, że miałeś na myśli nr zamówienia, a nie konta. W takim przypadku powinno być git po sprostowaniu.
10.02.2024, 14:04
Pisz do vendora w takim razie, i modl sie zeby udalo ci sie to dogadać, żeby wiedział że pojebaleś tytuł przelewu.
Poza tym - dwa dni? Chłopie, poczekaj troche.
Poza tym - dwa dni? Chłopie, poczekaj troche.