Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Escobar.store - Temat Główny
16.02.2024, 23:33
Paka dotarła (jak zwykle) i oczywiście pakowane pierwsza klasa, szacun za kreatywność, ale ta branża chyba tego wymaga 😁 tyle że pewnie kiedyś przyjdzie czas, że ją wyrzucę, bo nie znajdę przesyłki i tego się trochę obawiam, tak dobrze jest to spakowane 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
17.02.2024, 12:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2024, 12:14 przez Lifeisbrutal.)
Elo elo trzy dwa zero xD paka odebrana 😎
A jak przepięknie wygląda ❤
Jutro wstawie fote o ile po alfie mi nie odjebie i nie wykurwie do kibla xDD ale spokojnie nie pojebie sie bandit w całkowicie innym miejscu niż alfka.
Escobar Dziękuję ❤
Ps. Jutro zrzuce foty 💓
Tym czasem idę odpierdalać seans spirytystyczny seans xD zobaczymy jak to wyjdzie czy to ja alfie zrobie czy ona mi 😂 trzymajcie kciuki
Sorry za offttop
Pozdro 😎
A jak przepięknie wygląda ❤
Jutro wstawie fote o ile po alfie mi nie odjebie i nie wykurwie do kibla xDD ale spokojnie nie pojebie sie bandit w całkowicie innym miejscu niż alfka.
Escobar Dziękuję ❤
Ps. Jutro zrzuce foty 💓
Tym czasem idę odpierdalać seans spirytystyczny seans xD zobaczymy jak to wyjdzie czy to ja alfie zrobie czy ona mi 😂 trzymajcie kciuki
Sorry za offttop
Pozdro 😎
18.02.2024, 11:21
Wybaczcie xD zajebałem się w akcji będąc pod wpływem alfy. Dostałem snowa 😎
Zdjęcia brak, wszystko skonsumowane ale wygląda tak jak ⏫ wyżej Mef wstawił
Zdjęcia brak, wszystko skonsumowane ale wygląda tak jak ⏫ wyżej Mef wstawił
18.02.2024, 11:36
(18.02.2024, 11:10)Mef123 napisał(a): Rakieta wylądowała na podkładzie 3 cmc snow oto zdjęcie sortu polecamJak Ty możesz pisać, że sort ok jak w ciągu 3 dni zezarles 3 czy 4 różne substancje ? Ty jakbyś dostal coś zupełnie innego to byś się nawet nie kapnał.
Ludzie którzy mają 2-3 tyg przerwy pomiędzy kolejnymi substancjami to skarb i złoto a tacy jak Ty czy kilka innych osób.... Szkoda klawiatury.