Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metylokatynon, Efedron (kot)
27.02.2024, 15:37
ja polecam przepisy konkretyzowane przez ducha z [ TH ], o wiele mocniejsze i mniej wchodzące na ciało.
29.02.2024, 09:21
masz dużo racji, ja kochałam metkata i brałam go dwa lata, ale jak zobaczyłam co on robi z moimi znajomymi zrezygnowałam na korzyść kryształów mefedronu.
Nie mówię, że to coś dobrego czy coś, ale mnie metkat dojeżdżał zwł na następny dzień, bez kolejnej dawki byłam warzywem.
Nie mówię, że to coś dobrego czy coś, ale mnie metkat dojeżdżał zwł na następny dzień, bez kolejnej dawki byłam warzywem.
29.02.2024, 10:12
A co tu kochać? jak przynajmniej z mojego doświadczenia metkat to pół godziny działania, a później bardzo szybki i bolesny spadek w zjazd który porównał bym do tego etylofenidatowego jak nie gorzej. W ostateczności jeśli ciśnienie rozpierdala od środka to można zapodać raz na zbicie. Szanujcie swoje zdrowia ćpajcie tylko bezpieczne hehe kryształy z zaufanych sklepów
01.03.2024, 00:36
Jak patrzę na ceny leków na katar to się poważnie zastanawiam jakim chujem się opłaca gotować zupę manganową xD ani to dobre, ani to zdrowe a sracka murowana bo to gołymi łapami ługniatane.