Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZARNA LISTA SAMPLARZY
22.01.2024, 07:44
Dokładniutko Beeniepatu
Wszystko musi być "lege artis".
Kot nie śpi, polowanie na czarownice trwa nadal, wiec samplarze winni mieć się na baczności 😎
Wszystko musi być "lege artis".
Kot nie śpi, polowanie na czarownice trwa nadal, wiec samplarze winni mieć się na baczności 😎
Metamorfoza
28.02.2024, 19:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.02.2024, 19:19 przez Lifeisbrutal.)
kot_kreskowy , Maniek Tak chyba będzie najlepszym rozwiązaniem. Ja może i popełniłem błędy ale nie zachowałem się jak ostatnia kurwa odchodząc od sprawy bez słowa przepraszam.
28.02.2024, 19:24
Można takich osobników nazywać - samplusie? Będzie wówczas JEBAĆ SAMPLUSI NIECH ICH CHUJ DUSI! Hahaha
28.02.2024, 22:37
Ostatnio poprosiłem vendora na markecie w darknecie o próbkę meth, bez problemu wysłał mi połówkę, zajebalem 50mg i ja pierdole jaki wypierdol, euforia, pewność siebie, mozg 200% wydajności, trzymało jak w termosie z 6 godzin, naprawdę prawilmy meth oceniam 5lub6/10 napisałem mu że dobry towar i ze mu zaplace, ale nawet nie chciał...a taka jak z breaking bed to szukać ze świecą i kosztuje ponad 120€ za gieta
Gotowanie meth to jest sztuką i to w chuj, wszyscy piszą że 99% pure efedrine mexico, a większość to imitacje 3/10 albo fake meth jak np tu na forum, wyjebane mam na tą wyjebke tfu.
Teraz wszyscy oszukują i normalne jest ze niektórzy prosza o sample, jeżeli vendor ze ma dobry towar to da próbki, a klient kupi więcej, nie ma nic gorszego jak kupic w ciemno i okazuje się że lipa i wał. Ja się tyle razy nadzialem ze w ciemno nie kupię.
Kiedyś jak dillowalem feta koka meth 4mmc to zawsze czestowalem, każdy był podjarany w kosmos i bral ile mógł. Ale to było ponad 10 lat temu. To były takie kozaki ze dzisiaj tego nikt nie ogarnie, to były 1klasy AAA+ do dzisiaj wszyscy to wspominają.
Prawdziwy diler daje próbki, takie moje zdanie.
Gotowanie meth to jest sztuką i to w chuj, wszyscy piszą że 99% pure efedrine mexico, a większość to imitacje 3/10 albo fake meth jak np tu na forum, wyjebane mam na tą wyjebke tfu.
Teraz wszyscy oszukują i normalne jest ze niektórzy prosza o sample, jeżeli vendor ze ma dobry towar to da próbki, a klient kupi więcej, nie ma nic gorszego jak kupic w ciemno i okazuje się że lipa i wał. Ja się tyle razy nadzialem ze w ciemno nie kupię.
Kiedyś jak dillowalem feta koka meth 4mmc to zawsze czestowalem, każdy był podjarany w kosmos i bral ile mógł. Ale to było ponad 10 lat temu. To były takie kozaki ze dzisiaj tego nikt nie ogarnie, to były 1klasy AAA+ do dzisiaj wszyscy to wspominają.
Prawdziwy diler daje próbki, takie moje zdanie.
(28.02.2024, 22:13)kot_kreskowy napisał(a): Epsiakos
kot_kreskowy nie obrazaj sie, cokolwiek napisalem am sorry wery mucz🌹
28.02.2024, 23:13
No fajnie, wzruszyła mnie twoja opowieść ale prosze tu nie robic syfu, to nie jest dział od tego.
Metamorfoza