Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Degustujemy grochówkę w wojsku czyli wywiad z Epsiakosem
Dokladnie Kreskowy, to ze gostek "ćpie" to wszyscy wiemy, bardziej w strone poznania człeka prywaty...i milo gdyby pytania, takze zmuszaly do szermierki umyslowej...byly niewygodne, prowokujace dla odpytywanego... a nie tylko lizanie po "pisiorach" ;-)
Okladka "zibi-top"👍
Okladka "zibi-top"👍
01.03.2024, 12:25
LOBO uwierz że i tak była to szermierka umyslowa, jak przekazać np humor wojskowy i wyczerpująco odpowiedziec na pytania zarazem nie podając za dużo informacji ;p jak macie jeszcze jakieś pytania to ustalcie wspólnie a ja wam odpowiem od razu pod postem
Żeby za dużo nie było 5 dowolnych pytań jeżeli chcecie
Żeby za dużo nie było 5 dowolnych pytań jeżeli chcecie
01.03.2024, 12:29
Wy nawet nie wiecie jak ja jestem skrzywiony przez wojo XD w szafie mam wszystko w koatke i to jebane machanie ręką o jak z kimś ide do często krok równam XD a jak czekam np na kuriera czy cokolwiek na zewnątrz to sobie defiladowke przypominam i sprawdzam czy w zwykłych butach też bedzie jebniecie
A no i oczywiście jak stoję w kolejce to ręce z tyłu na wysokość pasa mimo że nie noszę nic na pasie, parę niuansów bym znalazł jeszcze które mnie irytują ale się ich już nie pozbędę
A no i oczywiście jak stoję w kolejce to ręce z tyłu na wysokość pasa mimo że nie noszę nic na pasie, parę niuansów bym znalazł jeszcze które mnie irytują ale się ich już nie pozbędę
01.03.2024, 12:48
(01.03.2024, 12:20)LOBO napisał(a): Dokladnie Kreskowy, to ze gostek "ćpie" to wszyscy wiemy, bardziej w strone poznania człeka prywaty...i milo gdyby pytania, takze zmuszaly do szermierki umyslowej...byly niewygodne, prowokujace dla odpytywanego... a nie tylko lizanie po "pisiorach" ;-)
Okladka "zibi-top"👍
Spokojnie, pana jeszcze przepytamy